1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Boršic nad Bystřicí pod Hostýnem rozhodl Jan Hubál


Branky


3

Fotbalisté Boršic se prezentují na jaře skvělou formou a v posledním duelu dokázali přivézt tři body z Luhačovic. Teď je měli prověřit hráči Bystřice pod Hostýnem. O výhře domácího celku rozhodl po půlhodině hry Jan Hubál. Hostím se už srovnat stav utkání nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Facebook Boršic:

V neděli 17. dubna 2022 bylo na programu 18. kolo Krajskeho přeboru, v něm boršičtí hráči hostili, na Boží hod velikonoční, devátý tým soutěže z Bystřice pod Hostýnem. Trenér boršických fotbalistů Pavel Kučera viděl souboj s Bystřicí pod Hostýnem takto: 

"Na jaře zatím hrajeme každý zápas v jiné sestavě, v neděli nám chybělo snad sedm hráčů, ale nakonec jsme to dali dohromady. Herně to nebyla žádná hitparáda, o to víc si ceníme vítězství. Bohužel jsme se přizpůsobili uspávajícímu tempu soupeře, takže oko fanouška docela trpělo. Jediným světlým okamžikem byla gólová akce. Kuba Janík vyvezl míč z obranné poloviny a vybídl na křídle Mikyho, jehož centr na zadní tyči uklidil do proti pohybu golmana Hubál a vedli jsme 1:0."

 

 

Ve druhé půli branka nepadla

"Poločas tak skončil jednobrankovým náskokem domácího celku. My jsme se do dalších šancí moc nedostali a soupeř hrozil jen ze standartek. Lepšího menu se fanoušci nedočkali ani v druhém poločase. Kluci se sice snažili, ale vytvořili si jen pár ojedinělých závarů. Za tři body jsem strašně rád, vzhledem ke stavu kádru a doufám, že za týden budeme vybírat z většího počtu hráčů,"dodal trenér Kučera.  V dalším kole cestují fotbalisté Boršic na půdu Kvasic, které jsou v domácím prostředí nepříjemným protivníkem. V minulém kole Hanáci vyválčili bod na hřišti exdivizního Brumova.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - V. Yatsyshyn [-] , J. Janík [-] , L. Malý [-] , P. Dovrtěl [-] , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] , J. Kaňovský [-] (85. L. Krsička [-] ) , J. Hubál [-] (69. J. Šmít [-] ) , T. Oslzla [-] , V. Suchánek [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
A. Kvapil [-] - P. Votava [-] , L. Křivánek [-] , D. Dvořáček [-] (79. S. Zámorský [-] ) , D. Paták [-] , D. Ondroušek [-] , J. Ligač [-] , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-] , R. Hačunda [-] (69. S. Durčák [-] ) , J. Salátek [-]

Hráči zápasu: R. Janečka , J. Hubál - P. Votava .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - SMÝKAL Miroslav, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

Boršice doma potvrdí dobrou formu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích