7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2022 18:30

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otrokovický Baťov na Zelený čtvrtek nadělil Nedašovu sedmičku


Branky


17. P. Tkáč , 37. P. Krajča , 40. P. Šiška , 63. R. Klíma , 75. J. Holba (vl.) , 81. J. Gojš , 85. P. Šiška
3

Fotbalisté Baťova 1930 přivítali  na Zelený čtvrtek na své umělé trávě celek z Nedašova. Hráči Baťova vyprovodili debaklem dalšího soupeře, snaživý Nedašov si odvezl možná až příliš krutou sedmičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do půle trefili třikrát

web SK Baťov 1930:

 

Muži využili prodlouženého Velikonočního volna a k zápasu s Nedašovem nastoupili už ve čtvrtek.  Zpočátku se zdálo, že tento termín našim hráčům příliš nesedl, úvodní minuty zápasu byly ve znamení nepřesností a hledání tempa. Toho málem využili hosté, kteří se sympaticky nezavřeli na vlastní půli, ale snažili se aktivně napadat rozehrávku Baťova. Ve 12.minutě za to byli málem odměněni, po souboji na hranici vápna se ke střele dostal Šuráň, míč však těsně minul levou tyč Vitáskovy svatyně. S přibývajícím časem se však domácí dostali do hry a v 16.minutě už se poprvé měnilo skóre, když Kadlec potáhl míč po levém křídle a naservíroval přesnou přihrávku Tkáčovi, jenž se z malého vápna nemýlil. O pár minut mohl stejný hráč přidat druhou branku, svůj nájezd však zakončil nedůrazně a Solař jeho střelu v pohodě chytil. V minutě 36.byl však na další šanci domácích krátký, Tkáč se tentokrát pasoval do role nahrávače a Krajča z bezprostřední blízkosti zvýšil na 2:0. Za další 3 minuty už byl náskok baťovských tříbrankový, lahůdkový Žáčkův pas precizně na prsou zpracoval Šiška a z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Do přestávky mohl ještě Krajča přidat čtvrtou branku, po Dvořáčkově průnikové přihrávce však tentokrát mezi tři tyče nezamířil.

Domácí přidali další trefy

Ve druhé půli domácí pod dojmem bezpečného náskoku začali poněkud vlažněji a na další šanci si početní diváci museli počkat až do 63.minuty, kdy se po pár sekundách na ploše prosadili čerstvě příchozí střídající hráči, Vitásek si narazil s Klímou a ten si připsal svůj první jarní gól. A nemuselo zůstat jen u něj, o chvilku později se hezkou individuální akcí blýskl Šiška, jeho nabídkou však tentokrát Klíma pohrdl, když na zadní tyči přestřelil. V 73.minutě přišla asi nejlepší pasáž Nedašova, nejprve po pěkné souhře pálil z poza velkého vápna Šimšálek, vzápětí po chybě v domácí rozehrávce hlavičkoval Šuráň, oba však shodně mířil těsně nad Vitáskovu branku. A tak přišlo ke slovu otřepané „nedáš/dostaneš“, Krajča z pravé strany hledal znova Klímu, před kterým však za záda vlastního brankáře míč uklidil smolař Holba. Pátá branka v Solařově síti nedašovské definitivně zlomila a domácí dostali prostor k dalším pěkným akcím a k navýšení skóre, v 80.minutě se krásnou kombinací blýskla trojice Šiška, Krajča a zakončující Gojš, v minutě 84. si tato trojice vyměnila pořadí a konečnou podobu výsledku dal Šiška.

Fotogalerii z utkání najdete zde: https://ladabrslica.rajce.idnes.cz/KP_2021_22_SKB_-_Nedasov/?utm_source=notification&utm_medium=email&utm_campaign=album-created



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Dokázali jsme navázat na dobrý výkon z předchozího utkání a zaslouženě zvítězili. Od začátku zápasu jsme byli aktivní a dokázali se již v prvním poločase střelecky prosazovat. Těší mne, že se v koncovce prosadilo více hráčů a že na domácí utkání přichází stále více diváků.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , J. Kašík [-] (61. R. Klíma [-] ) , J. Kadlec [-] (61. M. Vitásek [-] ) , O. Žáček [-] (69. J. Gojš [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] (46. M. Kozubík [-] ) , P. Šiška [-] , P. Krajča [-] , V. Zapletal [-] , P. Tkáč [-] (69. Z. Ondráš [-] )

TJ Nedašov
D. Solař [-] - - J. Kolínek [-] , J. Marek [-] (76. M. Kolínek [-] ) - M. Macháč [-] , J. Fojtík [-] , L. Novák [-] , R. Cícha [-] (46. J. Holba [-] ) , P. Holba [-] (62. A. Šimšálek [-] ) , P. Šuráň [-] (76. M. Holba [-] ) , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] (67. J. Bartoška [-] )

ŽK: 24. J. Sotolář , 38. P. Bršlica - 52. P. Holba .
Hráči zápasu: P. Krajča , P. Šiška - L. Novák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - UHLÍŘOVÁ Marie, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

Batov bude doma znovu dominovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích