Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem se rozešla s Brumovem smírně


Branky


5

Pod Hostýn zavítali fotbalisté z Brumova, kteří se na jaře prezentují dobrou formou. První půle tohoto duelu se změnila v přestřelku a k vidění byly čtyři branky, po dvou na každé straně. Ve druhé půli už diváci gól neviděli, přes několik dobrých příležitostí na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly dvě branky na každé straně

Web Bystřice pod Hostýnem:

„Áčko“v úvodním domácím zápase přesvědčivě zvítězilo nad družstvem Napajedel. V utkání na hřišti Baťova hraného v pátek večer jsme však na vedoucí tým soutěže nestačili. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, měli jsme i gólovou příležitost, ale vedení se těsně před přestávkou ujali domácí. Ve druhé půli bylo družstvo Baťova lepším týmem, svou převahu potvrdili dalšími brankami a o osudu utkání bylo rozhodnuto. V duelu s Brumovem se nakonec urodila remíza 2:2, když všechny branky padly již v prvním dějství.

 

Ani ve druhé půli se diváci branky nedočkali

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: Opět se nám stalo to, že vstup do utkání v Bystřici pod Hostýnem byl nekoncentrovaný a vlažný. Nastartovala nás úvodní branka domácích, kterou mimo jiné vstřelil náš bývalý hráč Lukáš Křivánek. Stav utkání jsme díky Markovi Chovancovi a Markovi Dubčákovi otočili. Škoda inkasované branky do šatny na 2:2. Druhý poločas už tolik fotbalu nenabídl, začalo se spíše hrát od vápna po vápno a terén byl v čím dál horším stavu. Asi nakonec spravedlivá dělba bodů, i když vyhrát mohly nakonec oba celky.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
A. Kvapil [-] - O. Augustin [-] (33. D. Dvořáček [-] ) , J. Ligač [-] , P. Votava [-] , L. Křivánek [-] , D. Paták [-] , D. Ondroušek [-] , R. Machala [-] (89. L. Vaculík [-] ) , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-] (72. M. Hošťálek [-] ) , J. Salátek [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - M. Chovanec [-] , P. Opravil [-] , D. Šenkeřík [-] , R. Bublák [-] , M. Kubiš [-] , M. Dubčák [-] , A. Pecha [-] (16. J. Búbela [-] ) , T. Grygar [-] , D. Juřica [-] , P. Vlček [-]

ŽK: 56. L. Křivánek , 75. J. Salátek - 11. D. Juřica , 55. R. Bublák , 70. M. Chovanec , 90. M. Kubiš .
Hráči zápasu: J. Ligač , L. Křivánek - M. Kubiš , M. Dubčák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TVARDEK Erik - MIČKAL Karel, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Milan Veselý
Tip experta: remíza

Zápas skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích