Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2022 18:30

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov opět naděloval, tentokrát to odnesla Bystřice pod Hostýnem


Branky


6

Lídr z Baťova se v první půli nemohl proti dobře organizované hře hostí prosadit. Ve druhé půli ale domácí našli recept na bystřickou obranu a dokázali vstřelit pěkné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

Web SK Baťov 1930:

Od úvodních minut bylo zřejmé, že to v chladném počasí rozhodně nebude jednoduché utkání. Pozorně bránící hosté hráli zatažení v bloku na své polovině a vyráželi do rychlých brejků, nejnebezpečnější z nich předvedli už v 6.minutě, kdy z vlastní poloviny vyrazil do sólového nájezdu Votava, po sprintu přes půl hřiště však již nedokázal přesně zakončit a těsně minul levou tyč Vitáskovy branky. Baťov se kombinací dokázal prosadit až ve 14.minutě, kdy Ondráš našel ve vápně zcela volného Krajču, tomu však míč odskočil a gólmana Bystřice ani neohrozil. Poté se hra odehrávala spíše mezi oběma šestnáctkami bez větších šancí na obou stranách a když už se zdálo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, přišla další Ondrášova nabídka z pravé strany, jehož střílenou přihrávku ve skluzu dokázal za Kvapilova záda usměrnit Šiška.

Domácí předvedli brankostroj

Gól do šatny domácí uklidnil a do druhé půle vstoupili aktivněji, hned ve 48.minutě přišla opět akce po pravém křídle a tentokrát to byl naopak Šiška, kdo přesným centrem hledal spoluhráče, úspěšným adresátem byl Tkáč, který na zadní tyči hlavou uklidil míč do sítě. Dvoubrankové vedení Baťov neukolébal a pokračoval v aktivní hře, za což mu byl odměnou třetí gól v bystřické brance, Ondráš přízemním pasem našel opět Tkáče, jenž se z malého vápna nemýlil. Hosté se však rozhodně nechtěli vzdát a když se v 71.minutě po pěkné individuální akci prosadil Ligač, mohlo být zaděláno na dramatickou koncovku. Tento scénář ale rázně odmítl Šiška, který nejprve o pět minut později dostal ve středu hřiště trochu více místa, navedl si míč do ideální pozice a krásnou střelou z 20 metrů zvýšil opět na tříbrankový rozdíl, aby pak za další dvě minuty přesnou průnikovou přihrávkou našel na velkém vápně Krajču, který dal výsledku definitivní podobu. V závěru předvedli pěknou kombinační akci ještě domácí střídající mladíci, na Kadlecovu nabídku však Adam Bršlica nedosáhl a skóre se tak již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: První domácí utkání v jarní části soutěže jsme zvládli. První poločas byl vyrovnaný když soupeř hrál velmi dobře. V utkání nám pomohla branka v samém závěru poločasu, kterou po přihrávce Zdenka Ondráše vstřelil Patrik Šiška. Druhý poločas jsme již byli lepším týmem, herní převahu potvrdili vstřelením hezkých branek a tak vítězství v oboustranně kvalitním utkání je zasloužené.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H:



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Krajča [-] , P. Tkáč [-] (69. A. Bršlica [-] ) , V. Zapletal [-] (82. J. Kadlec [-] ) , Z. Ondráš [-] (82. R. Klíma [-] ) , O. Žáček [-] (69. M. Vitásek [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] , P. Šiška [-] (82. M. Kozubík [-] ) , J. Kašík [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
A. Kvapil [-] - O. Augustin [-] , J. Ligač [-] , P. Votava [-] , L. Křivánek [-] , D. Paták [-] , D. Ondroušek [-] , D. Dvořáček [-] (46. R. Machala [-] ) , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-] , J. Salátek [-] (62. M. Hošťálek [-] )

ŽK: 89. J. Kašík - 73. R. Machala , 76. D. Paták .
Hráči zápasu: P. Šiška , P. Tkáč - D. Ondroušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ševčík Igor - VEČEŘA David, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Zdeněk Pešek
Tip experta: výhra domácích

Baťov potvrdí formu z Luhačovic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích