2:1
(2:0)
87. M. Polách (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 10:15

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov rozhodl o své výhře nad Luhačovicemi již v první půli


Branky


23. P. Opravil , 32. R. Bublák - 87. M. Polách (p.)
6

Fotbalisté Brumova zvládli na jedničku své první jarní domácí utkání a dokázali porazit druhý tým tabulky Krajského přeboru z Luhačovic. O své výhře Brumovjané rozhodli již v prvním dějství, kdy se trefili Pavel Opravil a Radim Bublák. Hosté ve druhém poločasu utkání ještě zdramatizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Lukáš Juřica, vedoucí FC Brumov:

Úvodní slovo v mrazivém počasí patřilo hostům z lázeňského města, kteří se asi lépe a rychleji zahřáli do provozní teploty. My jsme se do utkání dostali až po brance Pavla Opravila, která padla po odehraném rohovém kopu. Od tohoto momentu jsme začali být lepším týmem na hrací ploše a vytvořili jsme si mnoho brankových příležitostí. Naše neefektivita, která nás provází již od zimní přípravy, nás mohla stát body, protože Luhačovice hrály až do konce a to se jim málem vyplatilo, a nám vymstilo. Vítězství nad soupeřem, který okupuje vrchní patra tabulky si vážíme a věříme, že se naši kluci poučí a v zakončení budou více chladnokrevní.

 

Hosté utkání ještě zdramatizovali

Lukáš Pazdera, trenér FK Luhačovice:

Nejdřív začnu tím, že musím smeknout před kvalitou hřiště, které bylo nachystané na vysoké úrovni vzhledem k počasí, které bylo tento týden. Hned ten fotbal měl jinou atmosféru a náboj. Z naší strany proti minulému týdnu nastal posun v základních atributech, kde jsme se zlepšili, ale v celkovém součtu je to samozřejmě málo. V některých situacích se chováme naivně, hrajeme dětský fotbal a odpadáváme v soubojích. Do ofenzivy jsme nyní hodně sterilní, složití. Řešíme situace naopak než máme. Chybí nám lehkost v řešení finálních situacích, sportovní forma u některých hráčů není tak, jak si představujeme. Tam, kde nám to na podzim vycházelo tak nyní máme problém, ale není důvod panice, teď a tady se ukáže síla a soudržnost týmu. Sami jsme se do toho dostali a zase sami se z toho dostaneme. Týmu věřím a dál se musíme soustředit jen a jen na sebe. Tohle období by mělo být pro nás výzvou odrazit se k lepším zítřkům.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] , P. Opravil [-] , P. Vlček [-] , R. Bublák [-] , M. Kubiš [-] , M. Dubčák [-] (76. J. Búbela [-] ) , A. Pecha [-] , T. Grygar [-] , D. Šenkeřík [-] (84. J. Fojtík [-] )

FK Luhačovice
M. Piják [-] - M. Bernátek [-] , A. Löbb [-] , V. Zábojník [-] , T. Hruboš [-] , T. Kelíšek [-] , P. Konečný [-] , R. Slobodian [-] (46. M. Hyžík [-] ) , J. Plachý [-] (67. F. Lekeš [-] ) , M. Polách [-] , O. Červenka [-]

ŽK: 77. M. Dubčák - 70. P. Konečný , 73. M. Hyžík , 84. V. Zábojník .
Hráči zápasu: R. Důbrava , P. Opravil , R. Bublák - M. Polách .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Jílková Karolína - FILGAS Jan, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Zdeněk Pešek
Tip experta: remíza

Brumov s Luhačovicemi bude remizovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích