P. Večeřa 25.
F. Kotík 40. (vl.)
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o sedmé místo vyhrála Osová Bítýška


Branky


25. P. Večeřa , 40. F. Kotík (vl.) - 75. D. Havlík
0

V souboji o šestou příčku tabulky se domácí Osová Bítýška po výhře nad Hamry dostala před svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení.

V předposledním kole podzimu na sebe narazily dva týmy ze středu tabulky. Domácí Osová Bítýška byla v tabulce sedmá, hostující Hamry nad Sázavou šesté. Osová Bítýška se mohla případnou tříbrankovou výhrou dostat v tabulce před svého dnešního soupeře. Minulý ročník se na jaře radovaly v Osové Bítýšce Hamry, když si odvezly těsnou jednobrankovou výhru. Tento podzim Hamry hledají svoji tvář a moc se jim nedaří. Poslední dva zápasy však Hamrům vyšli na jedničku a po výhře ve Víru 3:1, následovala vysoká domácí výhra 5:1 nad rezervou Nové Vsi. Osová Bítýška poslední dva zápasy také neprohrála, proto se čekal zajímavý zápas. Od prvních minut zápasu byli aktivnější hosté. První šanci zápasu si vytvořily Hamry v 15. minutě. Po rohovém kopu Zedníčka, ale hlavičku hostujícího útočníka zneškodnil domácí brankář Jan Řeháček. Poté se začali osmělovat i domácí a hra se postupně vyrovnala. První gól zápasu padl v 25. minutě, kdy domácí Marek Navrátil nádhernou přihrávkou vybídl kapitána Petra Večeřu ke skórování a ten  prostřelil brankáře Pinkavu - 1:0. Druhou branku si hosté dali vlastní, když po dlouhém autu Navrátila si míč do vlastní brány  hlavou srazil obránce František Kotík - 2:0.

Hosté stačili jen snížit

Do druhé půle hosté přeskupili řady a vytvořili si velký nápor. Z velkého  tlaku hosté vytěžili "jen" nastřelené břevno Radima Kasala  a tyč Jana Zemana po rohovém kopu. Nakonec se Hamry  přece jen  dočkaly 15. minut před koncem, po chybě obránců Bítýšky snížil Dominik Havlík na konečných 2:1. Osová Bítýška tak po jednobrankové výhře bodově srovnala Hamry v tabulce. Hostující Kladiváři udrželi šestou příčku tabulky jen zásluhou lepšího skóre, kterou budou hájit v posledním podzimním kole proti čtvrté Nedvědici. Osová Bítýška ukončí podzimní program na hřišti pátých Rozsoch.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér: Dnes jsme doslova vyválčili tři body. V druhé půli nás Hamry herně "přejely",ale při nás stála" paní štěstěna".

FC Hamry nad Sázavou
Pavel Novotný, kapitán: V první půli domácí vytěžili z minima maximum a my i přes velké držení míče jsme větší šanci nevytvořili. Druhá půlka už vypadala lépe, prakticky jsme hráli jen my, ale dneska se od nás trochu odklonilo i štěstí, a tak jsme stačili pouze snížit, přesto naše hra vypadala velmi dobře.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Řeháček [-] - J. Pohl [-] , M. Hála [-] (77. M. Drápela [-] ) , T. Karmazín [-] - J. Jelínek [-] - J. Laub [-] , A. Trojan [-] (46. M. Zeman [-] ) , L. Broža [-] , M. Navrátil [-] , P. Večeřa [-] , O. Liška [-] (79. P. Habán [-] )

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Vašek [-] , J. Zábranský [-] , I. Sojma [-] , F. Kotík [-] - P. Novotný [-] , R. Kasal [-] , D. Havlík [-] , J. Zeman [-] - V. Zedníček [-] , L. Sýs [-]

ŽK: 55. O. Liška , 60. T. Karmazín - 31. L. Sýs , 40. I. Sojma .
Hráči zápasu: T. Karmazín , M. Navrátil - V. Zedníček .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - SKRYJA Stanislav, ROTKOVSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.