1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov si výhrou ve Věchnově udržel druhé místo


Branky


85. O. Ostrýž - 34. J. Šimek , 60. P. Jaroš , 68. T. Doležal (p.)
0

Bohdalov půjde do jarních bojů se stejným bodovým ziskem jako Křižanov. Rozhodla o tom jasná výhra 3:1 na půdě nováčka soutěže z Věchnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do jednogólového vedení

Do Věchnova přijel k poslednímu podzimnímu utkání soupeř z Bohdalova, který na dálku s Křižanovem zápasil o titul půl mistra, který by mu zajistila výhra a zároveň klopýtnutí Křižanova. Věchnovští mají opačný problém a potřebovali bodovat, aby se zvedli ze spodku tabulky a mohli přezimovat v klidnějších vodách. Domácí Věchnov měl mírnou uzemní převahu, ale narážel na dobře zorganizovanou obranu Bohdalova, která veškeré náznaky akcí v klidu vyřešila. Bohdalovští hráli na rychlé protiútoky, ze kterých hodně zatápěli. V 34. minutě se k odraženému míči dostal hostující záložník Jakub Šimek, který všem utekl a z úhlu tvrdou střelou k tyči otevřel gólové skóre utkání. Po té se obraz hry nezměnil. Věchnovští naráželi na výborně hrající obranu Bohdalova, který s rychlých protiútoků hrozil, ale bezchybně chytající brankář David Starý jim nepovolil navýšení skóre.

Domácí jen korigovali tříbrankovou prohru

Ve druhé půli byl obraz hry stejný, domácí se jen stěží dostávali za obranu hostů a Bohdalov hrál svoji velice účelnou hru na rychlé kontry. V 60. minutě přišla odměna v podobě vstřelení druhého gólu, kdy po autovém vhazování se dostal míč k nejlepšímu hráči hostí Petru Jarošovi a ten nekompromisní střelou zvýšil na - 2:0. Bohdalov dál zatápěl rychlými protiútoky, které občas končily i nedovolenými zákroky za hranicí ,,šestnáctky", ale sudí odpískal až zákrok brankáře Starého, který nejspíše faulem nebyl. Nabídnutou možností bohdalovští nepohrdli a Tomáš Doležal zvýšili na - 3:0. I věchnovští se dostali do pár slibných šancí. Tu nejpovedenější kryl v 80. minutě brankář Mundok, kdy reflexním zákrokem vytáhl střelu Jakuba Smolíka. V 85. minutě se o čestný zásah domácích postaral Ondra Ostrýž, kdy po rohovém kopu uzavřel střelecký součet zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér: Dnes zaslouženě vyhrál lepší tým.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér: Ve zbytečně vyhecovaném utkání jsme byli po většinu času častěji na míči a zaslouženě si odvážíme tři body.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Bílek [-] - P. Soudek [-] , V. Hulák [-] , P. Kučera [-] (71. T. Jelínek [-] ) , R. Pivko [-] - O. Ostrýž [-] - J. Pokorný [-] , J. Vrbka [-] (46. J. Smolík [-] ) , J. Pokorný [-] , P. Malý [-] (76. Z. Fryšonc [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - D. Křesťan [-] (74. L. Hanych [-] ) , V. Koukal [-] (81. V. Pokorný [-] ) , A. Neuman [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , J. Šimek [-] , O. Chalupa [-] , P. Jaroš [-] , Z. Novotný [-] , R. Chytal [-]

ŽK: 6. J. Pokorný , 53. R. Pivko - 13. P. Jaroš , 29. T. Doležal .
Hráči zápasu: D. Starý - P. Jaroš .
Místo: Věchnov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - SKRYJA Stanislav, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.