5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vysokou výhrou ukončily neporazitelnost Nedvědice na hřištích soupeřů


Branky


2. V. Zedníček , 25. P. Novotný , 32. F. Kotík (p.) , 83. D. Havlík , 89. P. Danko - 39. P. Havíř
0

V souboji dvou celků z horní poloviny tabulky byly úspěšnější Hamry, které vysoko porazily Nedvědice 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry rozhodly zápas v prvním poločase

Kladiváři přivítali v posledním kole podzimní části Nedvědici. Domácí, kteří se nacházeli na šestém místě tabulky, nemohli svoji pozici sice vylepšit, ale výhrou se mohli přiblížit čelu tabulky. Hosté, kteří okupovali čtvrtou příčku tabulky, se případnou výhrou mohli přiblížit na tři body vedoucímu Křižanovu. Nedvědice se navíc pyšnila tím, že jako jediná ze všech týmů v soutěži na podzim na hřištích soupeřů ještě neprohrála. Zápas měli domácí od začátku ve své režii. Hned v úvodu krásnou patičkou mezi nohama soupeře poslal Dominik Havlík do průniku Pavla Novotného, který našel přesně před bránou Vojtěcha Zedníčka a bylo to - 1:0. O chvíli později nevyšla hostům ofsajdová past a po přihrávce Jana Zemana šel sám na gólmana Pavel Novotný, který chladnokrevně proměnil - 2:0. Poté v individuální akci přešel Dominik Havlík od půlky až před bránu soupeře, ale minul. Třetí gól přidaly Hamry z penalty v 32. minutě, když po faulu na Jaroslava Miklíka proměnil s jistotou František Kotík - 3:0. Po tomto gólu přestali domácí hrát, a tak těsně před poločasem stačili hosté ještě snížit v 39. minutě Petrem Havířem.

Domácí přidali ve druhé půli ještě dvougólovou pojistku

Druhá půle se nesla v duchu nepřesností a míče létaly spíše kolem brány. Až deset minut před koncem po průnikové přihrávce Františka Kotíka šel Dominik Havlík po boku obránce na bránu, zasekávačkou se ho zbavil a poslal míč do sítě. Hosté po tomto gólu rezignovali, a tak dostali ještě pátý gól, když šli na gólmana tři Kladiváři a Petr Danko zakončoval do prázdné brány. Hamry se tak rozloučily s podzimem výhrou - 5:1



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Pavel Novotný, kapitán: Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou a šli jsme si pro tři body. Zaslouženě jsme vyhráli a zakončili tak podzimní část sezóny.

SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér: Gratuluji Hamrům k vítězství. Je to naše první venkovní prohra, ale stojí opravdu za to. Vítězství jsme domácím usnadnili, začátek zápasu jsme totiž úplně prospali. Většina hráčů navíc podala podprůměrný výkon.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - F. Kotík [-] , I. Sojma [-] (60. P. Neubauer [-] ) , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] - J. Miklík [-] , R. Kasal [-] , J. Zeman [-] , P. Novotný [-] (46. A. Šabart [-] ) - V. Zedníček [-] (71. P. Danko [-] ) , D. Havlík [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - D. Bracek [-] , R. Šikula [-] , T. Hovorka [-] , Z. Prudký [-] (34. D. Mareš [-] ) , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] , V. Šikula [-] (78. M. Škvařil [-] ) , J. Doušek [-] (55. F. Škutchan [-] ) , M. Řehůřek [-] (46. J. Čermák [-] ) , D. Nedoma [-] (80. D. Houdek [-] )

ŽK: 33. J. Zábranský , 74. J. Zeman - 14. J. Doušek , 29. Z. Prudký , 30. R. Krejčí , 75. M. Tužinský . ČK: 75. R. Krejčí .
Hráči zápasu: F. Kotík , P. Novotný , D. Havlík .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽILKA Jan, HOŘÍNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.