4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná ovládla domácí zápas proti Měřínu B


Branky


20

Rožná ovládla domácí zápas proti Měřínu B, kterému nastřílela čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná se dostala do vedení

Začátek zápasu se domácímu týmu skvěle povedl, když již v 20. minutě musel hostující gólman Sysel lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Filip Škutchan - 1:0. Hosté si jistě přáli a pevně doufali ve vyrovnávací branku. Také domácí si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení domácích v poměru 1:0. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Rožná potvrdila vítězství ve druhé půli

Druhý poločas začali domácí náporem ze kterého se jim povedlo skórovat. Nejprve zvýšil v 61. minutě na dvougólový rozdíl Jiří Kroupa, aby v 79. minutě domácí kanonýr Jiří Vyžrálek zvýšil na 3:0 a vlastně tím rozhodl o osudu utkání. Domácí poté již v klidu dohrávali zápas, který ještě výsledkově vyšperkoval v 82. minutě střídající Filip Humpolík  - 4:0. Domácí si tak připsali jedenácté jarní vítězství  a získali tak další tři body do tabulky třetí třídy. Svoji vítěznou šnůru bude chtít Rožná prodloužit v zápase proti Křižanovu B. Měřín B přivítá na svém hřišti Pohledec.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , J. Kroupa [-] , O. Chocholáč [-] (31. J. Vyžrálek [-] ) , P. Navrátil [-] (46. R. Švestka [-] ) , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] (54. F. Humpolík [-] ) , P. Kunc [-] (75. R. Buchtela [-] ) , P. Sýkora [-] (75. R. Hájek [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Kolouch [-] , F. Sysel [-] , M. Matoušek [-] , D. Horák [-] - T. Gondek [-] , J. Zelinka [-] (82. T. Hruboš [-] ) , D. Doležal [-] - J. Krčál [-] (69. V. Kuřátko [-] ) - M. Sýkora [-] (46. P. Kolouch [-] ) , M. Jaša [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: GREGAR Daniel - KOLOUCH David (N), KRÁL Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Petr Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Vyhrajeme 4:1, dvakrát se trefí Jiras, poté žolík Rudy a výhru dovrší z pokutového kopu Cun. Bohužel od 65. minuty budeme dohrávat v deseti, díky vyloučení středopolaře Škutchana. Jeho surová hra nezná hranice!!!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích