Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rezerv ovládly Počítky


Branky


20

Derby rezerv ovládly Počítky, které jasně přehrály Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky vyhrály poločas o dvě branky

Do derby vstoupily lépe domácí a po nahrávce Bednáře poklidil míč střelou k tyči Halamka - 1:0. Druhou branku vstřelil Toman, který od půlky přehodil Ptáčka a střelou pod břevno rozjásal domácí fanoušky - 2:0. Tak skončil také první poločas.

Druhý poločas v režii domácích

Start do druhé půle měli opět lepší domácí a V 65. minutě přeloboval centem ze strany Ptáčka aktivní Bednář - 3:0. Hosté se dostali do kontaktu v 75. minutě po zmatku před brankou, kde se nejlépe orientoval Suský, který uklidil míč k tyči - 3:1. Domácí ale hned za tři minuty znovu vedli o tři branky, když přímý volný kop poslal Hořínek do šibenice - 4:1. V 81. minutě se k individuální akci dostal Peška a střelou pod horní tyč roztleskal domácí fanoušky po páté - 5:1. V 83.minutě pak využil špatně vhozený aut domácích Sýs a přeloboval Šulu- 5:2. Domácí tak dovedli derby do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky B
Roman Halamka: V krásně hraném derby jsme předvedli hezký koukatelný fotbal a hosty jsme k ničemu nepustili. Škoda chladného a deštivého počasí, kdy si na zápas mohlo najít cestu více fanoušků. Vyzdvihl bych výborný výkon našeho gólmana Petra Šuly.




Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - J. Peška [-] , V. Padalík [-] , R. Schneider [-] (68. T. Říčan [-] ) , R. Halámka [-] - P. Beneš [-] , A. Šuhajda [-] - O. Zajíček [-] , D. Bednář [-] (63. J. Hořínek [-] ) , O. Toman [-] (77. L. Sláma [-] ) , D. Bednář [-]

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - M. Srnský [-] , K. Suský [-] , T. Novotný [-] , V. Kříž [-] (68. M. Poul [-] ) , F. Chlubna [-] - J. Zábranský [-] , L. Sýs [-] , P. Vašek [-] (46. P. Špinar [-] ) - L. Krejčí [-] , D. Havlík [-]

ŽK: 9. J. Peška .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: ŽILKA Jan - BUCHTA Roman (N), LÓŽI Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Petr Sýkora
Tip experta: remíza

Souboj dvou béček skončí nerozhodně, 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza