2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 13:00

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pouťové utkání skončilo nerozhodně


Branky


4. T. Frantl , 11. P. Bajer - 2. O. Ostrýž (p.) , 73. J. Smolík
19

Pouťové utkání skončilo nerozhodně a Křižanov B a Věchnov si rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení v prvním poločase

Pouťový zápas s netradičním sobotním výkopem už v 13:00 začal zhurta - už ve 2. minutě přijal úzkostlivý rozhodčí Bajer roli nejslabšího muže na hřišti, a hostům nadělil po řadovém souboji penaltu, po které i "faulovaný" nechápal, proč se píská. Ostrýž projevil chladnou hlavu, poslal Homolu na druhou stranu brány a Věchnov do vedení. To ovšem netrvalo dlouho, kdy se utěšenou ranou z 25 metrů nádherně trefil dorostenec Frantl. Ten byl při chuti, po pár minutách se situace opakovala, projektil ovšem tentokrát skončil na břevně. Obrat zajistila výpomoc z áčka jménem Patrik Bajer, který si pohrál s hostující obranou a střelou na zadní tyč otočil na 2:1. Domácí v první půli těžili z výrazného větru v zádech, náznaků nebezpečných situací měli několik, v té nejvážnější podrazil hostující gólman Starý unikajícího Plocka, nicméně pokutový kop ve prospěch domácích se nekonal, což rozhodčí Bajer vysvětlil tím, že "hráč nespadl". To na druhé straně hřiště měl po pár minutách roli jednodušší, unikajícího Ostrýže Homola fauloval, nicméně podruhé se z penalty překonat nenechal a svůj faul odčinil.

Věchnov ve druhé půli vyrovnal

V druhém poločase mohli z větru těžit hosté, jejich očekávaný nápor se ovšem nekonal. Začátek druhé půle byl neslaný nemastný z obou stran, žádné vyložené šance k vidění nebyly, diváci si celkově vzato na své nepřišli a "bavila" je zejména show hlavního rozhodčího. Zvýšit domácí vedení mohl cca po 70 minutách hry dorážející Veselský, koncovka se mu ovšem nepovedla. Platilo klasické "nedáš, dostaneš", kdy se po trmě vrmě v domácím vápně dostal k míči takřka na brankové čáře Smolík, kterému stačilo nastavit nohu, a zajistil tak patrně zaslouženou remízu.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Švejda [-] , J. Mužátko [-] - T. Frantl [-] (66. B. Horníček [-] ) , M. Broža [-] , T. Plocek [-] , M. Burian [-] - M. Veselský [-] (89. M. Král [-] ) , P. Bajer [-] (46. D. Plocek [-] ) , M. Procházka [-] , M. Procházka [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Jedlička [-] , T. Bukáček [-] , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , O. Zonyga [-] , P. Kubík [-] , P. Kučera [-] , I. Patočka [-] , J. Smolík [-] , J. Vrbka [-]

ŽK: 29. M. Burian - 57. O. Ostrýž , 79. J. Vrbka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BAJER Josef - DVOŘÁK Miloš, MINYU Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Sýkora
Tip experta: výhra hostů

Proti důkazně hrajícímu Křižanovu bude mít jedenáctka vedená koučem Ferou Smolíkem lehké problémy, přesto věřím ve výhru hostů. Kanonýr Soudek se opět nebude mýlit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza