2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:00

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov rozhodl zápas v Radostíně ve druhé půli


Branky


18

Ujčov rozhodl zápas v Radostíně ve druhé půli a upevnil si druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Radostín B se utkal ve 24. kole třetí třídy s Ujčovem. Favorit zápasu byl jasný v hostujícím celku, který chtěl zvítězit a potvrdit druhé místo v tabulce. Snahu o skórování ze začátku utkání využil v 26. minutě Tomáš Kadlec a poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté se snažili rychle vyrovnat, což se jim povedlo až brankou do šatny ve 40. minutě, kdy vyrovnal Oskar Jančík  1:1. Další snahu obou mužstev vyřešili brankáři Ondřej Veselý a hostující Pavel Mitáš a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Ujčov dvěmi brankami rozhodl

Druhý poločas začal lépe pro favorizované hosty. Ti v 52. minutě vstřelili vedoucí gól jejimž autorem byl Petr Mitáš, aby v 55. minutě Radek Čuhel zvýšil již na dvougólový rozdíl - 1:3. Hosté se po těchto brankách uklidnili a kontrolovali utkání. Domácí se snažili o zdramatizování zápasu, což se jim povedlo v 76. minutě po brance Jiřího Svobody - 2:3. Další minuty se domácí snažili vyrovnat, ale neúspěšně. Hostující Ujčov tak zůstal v tabulce na druhém místě. Domácí Radostín zůstal po domácí prohře na desátém místě v tabulce. Příští kolo zajíždí Ujčov do Velké Losenice. Radostín zajíždí na hřiště třetích Hamrů B.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Oskar Jančík, vedoucí týmu: z utkání jsme asi vitěžili víc než jsem očekával, řešilo se spousta omluvenek a sestava byla dosti polepená. Na úvod jsme opět baletili a domácí šli zaslouženě do vedení. Ještěže se nám podařilo do půle srovnat. Vstup do druhé půlky byl pro nás famózní a Néčkovy jesle a Čudlova hlava nám zajistili klid. Domácí na nás pak vypustili veškerý možný arzenál a vytvořili si značnou převahu. Kromě korekce stavu už víc nestihli a nám se tak přiblížil druhé flek v tabulce. Za týden zajedeme vyloupit Losenici a uvidí se.... Ujčov pitcho!!!



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
O. Veselý [-] - J. Poul [-] (56. D. Hrbek [-] ) , D. Toman [-] (53. J. Svoboda [-] ) , T. Kadlec [-] , F. Ochrana [-] , R. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , L. Dvořák [-] , P. Inwald [-] , D. Invald [-] , L. Invald [-] (56. M. Láznička [-] )

SK Ujčov
P. Mitáš [-] - J. Nedoma [-] , J. Kroupa [-] (36. P. Němec [-] ) , D. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] (84. F. Bureš [-] ) , J. Štourač [-] , V. Šikula [-] , P. Mareš [-] , P. Rotkovský [-] , R. Čuhel [-] (93. P. Ryba [-] ) , O. Jančík [-]

ŽK: 27. P. Dvořák , 44. R. Večeřa , 90. D. Invald - 60. O. Jančík , 90. J. Štourač .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - BEDNÁŘ Daniel, BRADÁČ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Sýkora
Tip experta: výhra hostů

Ujčov si s rezervou Radostína poradí bez větších problému, jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů