Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody vyzněly v Počítkách pro Jimramov


Branky


19

Brankové hody vyzněly v Počítkách pro Jimramov, který nastřílel domácím sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrál těsně Jimramov

V utkání 22.kola přivítali domácí za slunečného počasí na domácím hřišti o záchranu bojující Jimramov. Hosté hned od začátku převzali iniciativu a obléhali branku domácích. Domácí  však odpověděli rázně a z první akce skórovali – po dlouhém autu přizvedl míč Toman a nabíhající Halámka na zadní tyči míč doklepl do sítě, 7.minuta 1 : 0.  Hosté však pokračovali v tlaku a v 9.minutě se v šestnáctce prosadil Vojta Peňáz  a bylo vyrovnáno. V 16.minutě po odraženém míči po rohu hostí se zpoza šestnáctky prosadil Gregor a otočil skóre. V dalším průběhu 1.poločasu měli hosté výraznou převahu, ale většinu akcí překombinovali. Ve 38.minutě upravil Dvořák technickou střelou z volného přímého kopu na 1 : 3. Od této chvíle hosté značně polevili a domácí je dostali pod tlak a v šestnáctce to hořelo. Ve 43.minutě Halámka nádhernou střelou z voleje z těžké pozice k levé tyči snížil.

Jimramov se ve druhé půli rozstřílel

I v úvodu 2.poločasu pokračovali hosté v matném výkonu, ale domácí šance nevyužili. V 53.minutě fauloval Novotný Kachlíka a z nařízené penalty dovršil hattrick Halámka, když nedal Hlaváčovi šanci. Hostím již po několikáté vyšlo střídání a střídající hráči utkání rozhodli. V 67. minutě zahrával Borovský z poloviny hřiště volný přímý kop a Pavel Sedlák umístěnou hlavičkou poslal hosty znovu do vedení. Po té se hrálo od branky k brance, ale v 75.minutě to byl Jakub Sedlák, který z 22 metrů prostřelil domácího brankáře. Po této brance již bylo na domácích vidět, že mají v nohách páteční dohrávku v Rožné a hosté kontrolovali hru. V 82.minutě fauloval pronikajícího Víťu Peňáze A. Říčan a brankář Hlaváč z penalty zvýšil na 3 : 6. Skóre utkání uzavřel střelou z dálky Borovský v 89.minutě, kterou brankář D. Říčan podcenil.

 

V utkání sice padlo deset branek, některé velmi pěkné, ale bylo v něm na obou stranách množství chyb a hluchých míst. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra, vítězství hostí je zasloužené a tři body z venku v boji o záchranu pomůžou.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Domácí nám dnes cestu k bodům ulehčili svým přístupem a slabou hrou, ale to je jejich problém. My jsme si to zkomplikovali tím, že jsme se tomu přizpůsobili, a tak i když padlo deset gólů, hrál se bídný fotbal. Střídali jsme fotbalové okamžiky s okamžiky zcela nefotbalovými a hlavně v útoku hráli zbytečně složitě. Pomohla nám střídání, kdy hlavně Kuba Sedlák se s tím nesral a každou akci zakončoval. Jedna ze střel našla i svůj cíl a jeho gól na 5:3 zápas rozhodl. Na druhou stranu sedm kusů a tři body z venku bereme všemi deseti(smích) . Vyhrát když to jde umí každej jouda, zlomit to, když se ne úplně daří potěší mnohem víc. Cíl pro jaro byl jasnej a k jeho splnění už chybí jen kousek. Takže i když jsem občas provětral hlasivky jsem spokojenej(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
D. Říčan [-] - J. Peška [-] (64. A. Říčan [-] ) , V. Padalík [-] - M. Kotík [-] , O. Toman [-] (82. R. Buchta [-] ) , P. Hájek [-] (53. D. Bednář [-] ) , M. Macky [-] (46. D. Peňáz [-] ) , L. Kachlík [-] - L. Sláma [-] , R. Halámka [-] - J. Koudelka [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] (82. P. Sedlák [-] ) , T. Gregor [-] , V. Dostál [-] , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] , L. Bednář [-] , M. Dvořák [-] , V. Peňáz [-] - O. Černý [-] (59. J. Sedlák [-] ) , V. Peňáz [-] (62. P. Borovský [-] )

ŽK: 47. L. Sláma - 74. L. Bednář , 84. J. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GREGAR Daniel - SCHNEIDER Roman (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Petr Soudek
Tip experta: výhra hostů

Bojda to zase dobře poskládá a nebude co řešit. Výhra Jimramov.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza