Polnička v Měříně uspěla a užila si veselou cestu domů


Branky


20
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Polnička
František Kotík: Na letiště do Měřína jsme v sobotu vyrazili autobusem a ukázalo se to jako prozíravé řešení problému s dopravou, neboť ve Žďáře byla pouť a do Polničky se tak autobus vracel po zastávce tam skoro prázdný. Před zápasem jsme si dali pivko a zkontrolovali kvalitu hřiště, obojí bylo v pořádku, takže bez valného rozcvičování a s krátkou taktickou poradou jsme vstoupili do utkání s tím, že domácí budou kombinovat ve středu hřiště a zkoušet průnikové přihrávky, chvilku nám trvalo – asi tak první poločas, než jsme si na to zvykli. Jako obvykle jsme dali gól z rohu, dle mého byl vlastní, ale protože v zápise je Kléma a je to jeho první u nás, tak to bude mít drahý. Domácí srovnali po standartní situaci hlavou, a tak se šlo na střídačku o poločase za stavu 1:1. Jako již obvykle jsem si o poločase musel říct své k předvedené hře naší i soupeře, snad mě ještě někdo poslouchá (smích) a do druhé půlky jsme šli s odhodláním, že budeme víc běhat a nabízet se a ono to fungovalo, domácí kombinovali po naše vápno a my jsme hrozili z rychlých přechodů do útoku a individuálních výkonů nadstandartních hráčů (smích), což vedlo k několika faulům kolem vápna (bohužel v týmu nemáme Ronalda, takže Rocky si to zkusil…) a klidně i více než jedné kopané penaltě. V závěru se konečně taky dočkal Romča, který po chybné rozehrávce gólmana domácích a díky krátce střiženému trávníku (smích) vstřelil očekávaný gól z půlky, jak nám říká u nás mu není nikdo schopnej na gól přihrát, takže si to musí udělat sám (smích). A protože se v lékárničce našlo i pár lahví rumu, byla cesta autobusem hodně veselá.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - HRUBOŠ Tomáš (N), HAVRÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 5. 2022 12:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Petr Soudek
Tip experta: výhra hostů

Polnička to v Měříně nebude mít lehký,ale tři body si odvezou.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza