Polnička doma nezaváhala


Branky


19

Polnička doma nezaváhala a porazila o čtyři branky Křižanov B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
František Kotík: Po páteční dohrávce v Bohdalci jsem si říkal, že takhle by to šlo, hráli jsme tam totiž po delší době zase jeden za druhého a stejně jako v Bohdalci, kde mi Kárius po poločase říkal, že dvakrát podběhl roh a nechytil zbytečnou penaltu a to bylo ze strany domácích vše, jsem očekával podobný průběh i v zápase s Křižanovem s tím, že když dáme první gól a nebudeme muset chodit do plných, což nám nejde a neumíme to, protože nemáme dost trpělivosti a kvality a jen jednoho rozdílového hráče (smích), půjde to. K samotnému průběhu asi není moc co napsat, snažili jsme se rozehrávat po zemi od Káriuse, protože na nakopávané balóny nemáme postavy, a v prvním poločase nás několikrát zklamalo zakončení nohou, proto jsem nevěřil svým očím, když první gól dal Frodo hlavou po rohu, vždyť ten kluk se meruny bojí (smích). Pak už to bylo jen o tom, kolik jsme schopni zahodit šancí, naštěstí byl na hřišti v dobré náladě hrající Roman, který to Frodovi dával tak, aby to ten nemohl posrat, takže branky padly, počasí vyšlo, pivo nedošlo a příští týden Bobíkem na výlet do Měřína.

SK FC Křižanov B
Martin Homola: Domácí nás od začátku podle očekávání zatlačili, nicméně v prvních dvaceti minutách měli jen dva náznaky větší šance, resp. koncovku nevyřešili úplně dobře. Potom jsme naopak měli velkou šanci - pohříchu jedinou za zápas - my, ale prudká střela skončila těsně mimo. Bylo to takové klasické "nedáš, dostaneš", protože pár minut poté jsme nedokázali uhlídat domácí roh. Když jsme pak po vlastním autu dostali v rozmezí 5 minut druhý gól, byly karty rozdány víceméně jasně. V druhé půlce jsme měli takovou světlejší čtvrthodinku, naopak na konci zápasu jsme byli jak na kolotoči, takže skóre odpovídá průběhu zápasu. V našich řadách bohužel nemáme na III. třídu tak nadstandardní hráče jako mají domácí třeba Gančeva.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: GREGAR Daniel - ZACHARA Jiří, JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2022 22:29
Hodnocení zápasu
Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: výhra domácích

Polnička je doma dobrá a potvrdí to výhrou. 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích