Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov na jaře poprvé padl. Rožná zůstává naopak stoprocentní


Branky


20

Jimramov na jaře poprvé padl, když prohrál o dvě branky v Rožné.Rožná zůstává naopak na jaře stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vedla o branku

V utkání  20.kola přivítal domácí favorit na vítězství v soutěži soupeře, který naopak bojuje o záchranu v soutěži. Od začátku se hrál bojovný fotbal s akcemi na obou stranách. Po deseti minutách hosté domácí přitlačili a hrozili po rohových kopech a autových vhazováních, ale domácí obrana držela. V 18.minutě po dalším rohovém kopu Dvořáka, nechali domácí za šestnáctkou nepokrytého Gregora a jeho pohotová střela po několika tečích skončila za zády překvapeného Berana. Domácí se ze šoku rychle oklepali a s přispěním hostí, kteří chybovali v rozehrávce ve 22.minutě Škutchan pohotově vyrovnal. O dvě minuty později již šli domácí do vedení, když po rohovém kopu, hosté odvrátili míč jen na šestnáctku ke zcela volnému M.Navrátilovi a ten umístěnou střelou k levé tyči upravil na 2 : 1. V dalším průběhu 1.poločasu měli domácí převahu, ale nepřesná koncovka a dobrý výkon hostující obrany znamenali, že se skóre do poločasu neměnilo.

Rožná potvrdila vítězství

I 2.poločas probíhal ve stejném duchu za převahy domácích. V 66.minutě nechali hosté na šestnáctce otočit Humpolíka a ten přízemní střelou z levé strany na dlouhou tyč nedal Hlaváčovi šanci. Po prostřídání se hra celkem vyrovnala a v posledních deseti minutách se hosté snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale výborně hrající obrana domácích jim toho mnoho nedovolila a tak domácí po zásluze zvítězili.Ve slušně hraném bojovném utkání potvrdili domácí svoji kvalitu, když byli rychlejší a důraznější. K dobrému průběhu utkání přispěl i velmi dobrý výkon rozhodčího Tomáška, který nechal hráče hrát a ti nastoleného metru nezneužili, na škodu kvalitě utkání byl velmi špatný stav hrací plochy.V příštím kole  zajíždějí domácí na hřiště druhého Ujčova, kde v případě vítězství si již naplno otevřou vrátka k vítězství v soutěži, hosté v boji o záchranu přivítají v derby utkání Pohledec.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Jsou zápasy, kdy prohraješ, ale v kabině klukům poděkuješ za odmakanej zápas a soupeři pogratuluješ k zaslouženému vítězství. Domácí byli hlavně díky skvělému Škutchanovi a J. Kroupovi fotbalovější, dobře hráli také oba stopeři. My jsme však příkladně bojovali a domácím jsme cestu k bodům řádně ztížili. Začali jsme dobře, přečkali pověstný domácí nástup a šli dokonce do vedení. Od 20. minuty domácí přitopili pod kotlem a skóre otočili. Druhá půlka byla ve znamení domácí územní převahy, ale i my jsme několikrát vystrčili růžky a drželi domácí v pohotovosti(smích). Vyrovnat jsme však nedokázali a tak přišla první jarní prohra. Někteří domácí borečci lehce kňučeli ohledně naší tvrdé hry, ale domácí letiště (nic ve zlým borci, širší to zkrátka udělat nejde) prostě přináší víc soubojů a někdy to zajiskří(smích) Podle mě se však o nějaké tvrdé utkání rozhodně nejednalo a jestli čekáte, že vám budeme uhýbat, tak slovy kapitána Ořecha, soudruzi to kuwa ani omylem(smích)Ještě jednou chválím kluky za dobrý výkon a jedeme dál, příští týden přijede Pohledec. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (84. R. Hájek [-] ) , O. Chocholáč [-] (61. F. Humpolík [-] ) , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] (46. R. Švestka [-] ) , P. Sýkora [-] (79. P. Navrátil [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , V. Dostál [-] , T. Gregor [-] , Z. Novotný [-] - V. Peňáz [-] (46. M. Zavadil [-] ) , M. Dvořák [-] , L. Bednář [-] , V. Peňáz [-] (70. P. Borovský [-] ) - J. Sedlák [-] (61. K. Šenkýř [-] ) , O. Černý [-]

ŽK: 86. F. Humpolík - 41. T. Gregor .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - NOVOTNÝ Dušan (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Kunc
Tip experta: výhra domácích

Tak nemůžu jinak než výhra domácích i když Jimramov má formu tak doufám že Plech se neprosadí (smích)

Tip: výhra domácích