M. Macky 90.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí překvapilo v Počítkách a veze důležitou výhru


Branky


19

Březí překvapilo v Počítkách a veze důležitou výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí dvakrát udeřilo v prvním poločase

Velmi chladné jarní počasí přivítalo v 19. kole třetí třídy zápas Počítky B - Březí. Domácí se pokoušeli vyzrát na soupeře, který byl v tabulce skoro na samém  konci pelotonu třetí třídy.A byli to hosté, kteří začali střílet branky. První branku překvapivě vstřelil v 6. minutě David Dostál a uklidnil tak hostující celek. Ten ještě jednou udeřil, když domácí obrana neuhlídala v 34. minutě Jiřího Chlupa a ten brankou na 2:0 přiblížil hostům důležité vítězství. Těsně před odchodem do šaten měli domácí jedinečnou šanci snížit skóre, ale Padalík neproměnil pokutový kop. Poločasová přestávka tak přišla vhod domácímu celku, který se mohl připravit na druhou půli ve které chtěl určitě nejméně srovnat skóre zápasu. 

Počítky stačili snížit v poslední minutě

Druhý poločas se domácí snažili o snížení skóre a to se jim povedlo bohužel až v 90. minutě, když se trefil Michal Macky - 1:2.Následující nastavené minuty se domácí snažili i o vyrovnání, ale hostující gólman Gruber již míč za svá záda nepustil a tak si hostující Březí odvezlo velmi cenné tři body. Vítězstvím se Březí posunulo na 12.místo v tabulce. Domácí rezerva Počítek zůstala ve středu tabulky na 7.místě. Příští kolo jede Březí opět na hřiště soupeře do Radostína, kde bude chtít opět bodovat s domácí rezervou. Počítky se znovu představí domácím fanouškům, když přivítají Věchnov. 



Ohlasy k zápasu



TJ Březí-Březské
Antonína Crha, sportovní ředitel TJ Březí-Březské: Konečně si nebudu stěžovat a napíšu, že se podařila důležitá výhra, kdy se sešli tři důležité předpoklady. Sešli se na hřišti klíčový hráči. Dali jsme první gól a Sokolové s Počítek zahodili v první půli penaltu. Určitě nám pomohl i terén, ale jako vždy je nutné řadu věcí zlepšit. Je dobré také zdůraznit, že se nikdo nezranil. Pohled na tabulku nám říká, že příští kolo bude po čertech důležité...Sportu zdar, vesnické kopané zvlášť.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - T. Straka [-] , V. Padalík [-] , J. Peška [-] (79. R. Buchta [-] ) - L. Kachlík [-] , P. Večeřa [-] (65. J. Koudelka [-] ) , D. Bednář [-] - D. Peňáz [-] (58. L. Sláma [-] ) , M. Macky [-] - D. Říčan [-] (46. P. Beneš [-] ) , R. Schneider [-]

TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - P. Jelínek [-] , P. Šimek [-] - M. Holánek [-] , P. Brychta [-] , J. Jobánek [-] - D. Dostál [-] , V. Klíma [-] (46. Z. Vala [-] ) - J. Chlup [-] , R. Štěpánek [-] , S. Tvarůžek [-] (72. M. Tomek [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: remíza

Dle aktuální formy jsou jasnými favoriti domácí, ale Sysel s Dostálem se prosadí a zápas skončí remízou. 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích