Polnička předvedla otočku ve druhé půli


Branky


18

Polnička předvedla otočku ve druhé půli a zdolala Věchnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov se dostal do vedení

Za népříliš fotbalového počasí přivítala zatím stroprocentní Polnička mužstvo z Věchnova.Hosté začali velice aktivní hrou,která přinesla brzy vedoucí branku,když se po vlastním solu trefil ve 3.minutě obránce Smolík 0:1 a sokol po 183 minutách hry po prvé inkasoval v jarní části.Domácí sokol byl brzkou brankou lehce opařen,a tak se jen težko dostavál do nějakých vyložených šancí.Ve 25.minutě napřáhl z velké dálky Klement.L ale jeho rána orazítkovala pouze břevno hostující klece.Ve zbytku první půle se už nic važnějšího nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 v prospěch Věchnova.

Polnička dokázala otočit utkání

Sokol šel do druhého poločasu s jasným cílem otočit nepřiznivý vývoj utkání a ten se začal naplnovat v 55.minutě,kdy se dostal do úniku Havlík a krásnou střelou,která se otřela ještě o tyč srovnal na 1:1.Od té doby převzala otěže zápasu Polnička, domácí si vytvořili spoustu šancí ale vždy vyhořeli v zakončení.Cíl sokolu se nakonec splnil a to v 66.minutě když se ze standartní situce prosadil Jirka Chyba 2:1.Věchnov poté vrhnul veškeré síly do útoku a snažil se ještě vyrovnat tutu mrazivou partii, ale domací obrana dokázala všechny nebezpečné situace vyřešit a tak se Polnička mohla radovat ze třetí jarní vyhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
František Kotík: Za krásného „jarního“ počasí, co si taky víc přát, než v neděli dopoledne ometat čáry od sněhu a lajnovat v mrazu, dorazil Věchnov. Než jsme se stačili trochu zahřát, prohrávali jsme 0:1, když dle mého nejlepší hráč soupeře na půlce získal míč, bez naší soubojové účasti v nikterak vysokém tempu doklusal k rohu velkého vápna a tam…asi to líp trefit ná velká rána, ale pod břevno, podle jeho první reakce taky sám nevěřil tomu, co se stalo. Karius v bráně se na mě podíval a říkal, tohle jsem fakt chytit nemohl, říkám mu to víš, že nemohl kocourku (smích). No a to byla asi taky jediná střela, co na něho šla, po zbytek zápasu už jen několik centrovaných míčů. My si v prvním poločase vypracovali několik střel ze střední vzdálenosti, které brankář hostů povyrážel, úplně jsme nevěděli, jak překonat obranu hostů. Kaňkou na prvním poločase byla dle mého názoru zbytečně tvrdá hra Věchnova. Když už ale rozdávali, měli umět i přijmout a nikoli se hned válet po zemi, zdržovat od třetí minuty je dost riskantní plán. O poločase jsme si v kabině řekli, že se nesmíme přizpůsobit nakopávací hře Věchnova, protože na to nikdo z nás nemá výšku a naopak musíme začít víc běhat a nabízet se, hrát po zemi a nečekat, co s míčem udělá spoluhráč. Ve druhé půlce se nám podařilo zápas otočit, jenže pak se opět ukázalo, že potřebujeme moc šancí na vstřelení branky a tak místo poklidného dohrání zápasu za stavu třeba 5:1 jsme posledních 10 minut čelili snad dvaceti věchnovským autům a nákopům do vápna, kluci naštěstí nic nepodcenili, žádný souboj nevynechali a výsledek se podařil udržet a mohlo se jít s úsměvem na rum.




Počet diváků: 56. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŽILKA Jan, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 4. 2022 15:34
Hodnocení zápasu
4. 4. 2022 13:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Krčál
Tip experta: remíza

Polnička se chce držet v tabulce nahoře, ale Věchnov dokáže hrát velmi dobře. Bude to bojovný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích