Hamry B potvrdily roli favorita


Branky


17

Hamry B potvrdily roli favorita a porazily Bohdalec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry se třikrát trefily

Za velmi mrazivého spíše zimního počasí se očekávala od druhého celku tabulky  atraktivní útočná podívaná. Ti diváci, kteří dorazili na zápas o trochu později, přišli o tři branky v rychlém sledu. O první se postaral v 3.minutě domácí  Vojtěch Klíma- 1:0. Hosté se ale z takto rychlé branky nesesypali a hned v 8. minutě se postaral o vyrovnání Petr Staněk - 1:1. Domácí, ale hned následující minutu opět ztrhli vedení na svoji stranu, když autorem vedoucí branky byl podruhé v zápase Vojtěch Klíma - 2:1.Takto rychlý sled branek předurčoval další střelecké hody. Ale právě od té doby jakoby střelcům zvlhl střelecký prach.Samozřejmě se o to zapřičinili oba gólmani, kteří byli dlouho na svojich místech. Domácí se sice snažili o další gól ve Skryjově síti. Když se již zdálo že se jim to do poločasu nakonec nepodaří přeci jen se prosadil domácí Lukáš Krejčí - 3:1. Tak také skončil první poločas.

Utkání pečetil Srnský

Druhý poločas začali domácí aktivně s vědomím, že další branka v síti hostí rozhodne zápas. V dalším průběhu byli ale oba brankáři dlouho k nepřekonání.  Domácí přeci jen udeřili v 70. minutě, kdy Michal Srnský nedal Skryjovi šanci - 4:1. Zbytek utkání si  domácí již vedení pohlídali a mohli tak odcházet po závěrečném hvizdu rozhodčího Doležala velmi spokojeni s první jarní výhrou. Příští kolo bude pro druhý tým tabulky, v Jimramově na hřišti na jaře úspěšného celku velkou výzvou.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - V. Kříž [10.0] (46. M. Poul [-] ) , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] , M. Srnský [-] - V. Klíma [10.0] (46. D. Hrstka [-] ) , J. Zeman [-] , L. Sýs [-] (77. P. Špinar [-] ) , P. Hron [-] (68. F. Navrátil [-] ) - J. Zábranský [-] , L. Krejčí [-] (52. K. Suský [-] ) -

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - S. Sklenář [-] , R. Kamarád [-] , P. Stehlík [-] , J. Sklenář [-] , P. Staněk [-] , P. Dočekal [-] , D. Dostál [-] , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , P. Janda [-]

ŽK: 7. J. Zeman , 34. F. Chlubna , 61. J. Sláma , 63. M. Poul - 33. P. Dočekal , 43. R. Kamarád .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - LANDSMAN David, KOLARIK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2022 14:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Krčál
Tip experta: výhra domácích

Hamry chtějí určitě bojovat o postup a i když Bohdalec nedá body zadarmo, protože mu hrozí sestup, tak si domácí dokráčí pro 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích