1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov obral o body druhé Hamry


Branky


15

Věchnov obral o body druhé Hamry, když remízu zajistil dvě minuty před koncem Filip Uhlíř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry se ujaly vedení

Druhé jarní kolo fotbalové okresní soutěže žďárska mělo ve svém programu na věchnovském trávníku zápas Věchnova a rezervy Hamrů. Pohled na tabulku dával více šancí na výhru hostům, kteří od první minuty byli fotbalovější a působili sehranějším dojmem. První velkou šanci si, ale vytvořili věchnovští a to v osmé minutě, kdy střelu Petra Kubíka vyrazil Martin Ptáček. Po té opět Hamry převzali taktovku a byli lepším týmem, ale jejich šance končili buď nepřesnostmi ve finální přihrávce nebo v rukavicích brankáře Starého. Ve 38. minutě se poprvé hýbalo s časomírou a to na ukazateli skóre  v sektoru hostů kdy se z přímého kopu za přispění teče ve ,,zdi“ vstřelil gól Petr Vašek. Do konce druhé půle zahrozili ještě jednou domácí a to střelou Honzy Šípka, které jen o pár centimetru minula branku.

Věchnov srovnal v závěru

Druhá půlka pokračovala v obrazu hry z konce první půle. Věchnov byl fotbalovější jenže šance končili nepřesnostmi ve finální přihrávce a příliš vrásek a starostí Ptáčkovi neudělali. Když už to vypadalo, že si Hamry odvezou všechny body tak v 88. minutě tvrdou ránu z přímého kopu Jirky Jedličky vyrazil dobrým zákrokem Martin Ptáček na nohu Filipa Uhlíře a ten tvrdou ranou vstřelil gól a vyrovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Já vím, že rozhodčích je málo a musíme to brát jak to je že III. Třídu pískají rozhodčí, kteří odpovídají kvalitou soutěže , ale pana Judu jsem měl vždycky za zkušeného kvalitního rozhodčího jenže to co se dělo při vstřelení gólu Hamrů není důstojné a kazit si neděli můžeme i jinak. Neznalost neomlouvá a je to smutné, když pravidlo o rozšíření ,,zdi“ platí pouze občas. A teď k zápasu. Náš výkon oproti zápasu s Ujčovem byl lepší a je příslibem k dalším zápasům. Chválím kluky za bojovnost a že dřeli až do poslední minuty a vydřeli zaslouženou remízu.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , J. Šípek [-] , V. Hulák [-] , I. Patočka [-] (56. T. Bukáček [-] ) , P. Kubík [-] (71. J. Jedlička [-] ) , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , F. Uhlíř [-]

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - M. Srnský [-] , V. Kříž [-] , P. Vašek [-] , F. Chlubna [-] - J. Miklík [-] , L. Sýs [-] , P. Němec [-] , J. Kolarik [-] (71. J. Jun [-] ) - J. Culek [-] (78. M. Poul [-] ) , L. Krejčí [-] (56. P. Špinar [-] ) -

ŽK: 21. J. Smolík , 89. F. Uhlíř - 44. P. Němec , 58. V. Kříž , 88. M. Ptáček .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - POKORNÝ Josef (N), PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Štíbal
Tip experta: výhra hostů

Věchnov v prvním zápase prohrál a podle mě prohraje znovu, ale jen o gól 1:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů