Polnička smetla na úvod jara Velkou Losenici


Branky


14. J. Štíbal , 35. J. Víška , 59. O. Průža , 63. J. Štíbal , 69. Z. Lojek , 71. P. Mach (vl.) , 81. M. Chyba (p.)
17

Za velkého větru se hrálo derby na hřišti v Polničce kam dorazila Velká Losenice.Domací Sokol měl jasný cíl vrátit hostům porážku 5:0 z posledního utkaní podzimní části, které bylo hrané v Losenici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička vstřelila v první půlce dvě branky

Domácí vběhli na hřistě i s posilami last minute ze Žďárského B. Start zápasu vyšel rozhodně sokolu, který si vypracoval spoustu šancí největší možnost měl v 8.minutě Ondřej Průža ale jeho samostaný průnik dokázal brankář hostí zlikvidovat.Ve 12.minutě se situace opět opakovala jako přes kopírák a vítěz tohoto souboje byl znovu Brankář Kasal.Když bežela 14.minuta sudí Myška nařídíl standartní situaci pro Polničku, nejdřív se u balonu motali dva hráči ale na poslední chvíli se postavila k míči staronová posila Jakub Štíbal a nekompromisně zavěsil k tyči přišel podíval skóroval 1:0. Ve 30.minutě se rozvlnila znovu síť za brankářem Kasalem, kdy se trefil Víška ale pro ofsajdové postavení nemohla být branka uznána.Kanonýr Jirka Víška ale nemusel dlouho smutnit, protože podobná situace z 35.minuty už byla regulerní a tak se tento zkušený harcovník mohl radovat ze své 10 branky v sezoně 2:0.Na konci první půle se hosté dostali k šesti rohům po sobě jdoucích ale branka z toho nepadla a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Polničku.

 

 

Ve druhém poločase padlo ještě Pět branek

Druhý poločas začal opět velkým náporem sokolu ale hostující obrana dokázala všechny šance uhasit.V 59.minutě se svým typickým průnikem prezentoval Ondřej Přůža a konečně i on dostal kulatý nesmysl za záda dobře chytajícího brankáře Kasala domací Sor se tak konečně prosadil 3:0.

Losenice se jen těžko dostávala k nějakým šancím a tak se v 63.minutě znovu trefil Jakub Štíbal a mohl oslavit druhou branku v zápase po návratu do Polničky 4:0.V 69.minutě mohli už zřejmě promrzlý fanoušci vidět branku v podání ala Poborský, kdy se lobem prezentoval Zdenda Lojek a po 4 letech mohl slavit branku 5:0.V 71.minutě si dala Losenice vlastní branku 6:0.O 10.minut později poté,co Jirka Chyba vybojoval penaltu,se trefil i jeho bratr brankář Karius,ač tomu půlka týmu nevěřila a šla hledat náhradní míč,aby se zapás mohl dohrát 7:0.Do konce už branka nepadla a Polnička vyhrála 7:0 a vratila Losenici bůra z podzimu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
František Kotík: Poslední zápas v Losenici pro nás nedopadl dobře dostali jsme pověstného bůra a tak bylo co oplácet,samoszřejmě pouze na hřišti.Naštěstí jsme vyhrali stranu po větru, což podpořilo naši hru a soupeře jsme v prvních dvaceti minutách téměř nepustili za půlku.Celý tlak však skončil pouze jedním míčem za zády skvěle chytajícího brankáře hostů, a to ještě z trestného kopu, když se prosadil Kuba Štíbal a jeho plácnutí do balónu levou nohou…asi ten vítr. Další šance zůstaly nevyužité, a když už padl gól, pak pomezní zvedl praporek. Poté se hra začala vyrovnávat. Druhou, uklidňující branku vstřelil Jirka Víška a korunoval tím naši snahu o rozhodnutí zápasu. Teprve poté se i hosté více osmělili a pomohla jim k tomu série několika rohů ke konci prvního poločasu, naštěstí se nám podařilo vše ubránit.V kabinách jsme se zahřáli a řekli si pár věcí do druhého poločasu. Důležitým aspektem se ukázalo, že hosté neměli hráče na střídaní a s postupem času se na nich začala projevovat únava, což vedlo ke zlepšení naší kombinace na jejich půlce a přineslo další branky.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: MYŠKA Roman - JUN Tomáš (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 3. 2022 11:14
Hodnocení zápasu
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Souboj celků o střed tabulky skončí 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů