4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov začal jaro vysokou výhrou


Branky


16

V tabulce poslední Jimramov začal jaro vysokou výhrou a snížil náskok v tabulce na svého dnešního soupeře na rozdíl pěti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vstřelil v první půli dvě branky

V utkání 14. kola se na velmi dobře připravené hrací ploše utkali sousedé ze dna tabulky. Úvod utkání byl z obou stran provázený bojovností s řadou nepřesností, kdy se domácí snažili o kombinační hru a hosté nakopávali dlouhé míče na vysunutého Sklenáře. Domácí postupně získávali značnou územní převahu, ale chyběla poslední přihrávka a hosty držel velmi dobře chytající brankář Jaša. Domácí šli do vedení ve 26.minutě. kdy nákop Novotného ze 30 metrů skončil v šibenici hostující branky. V dalším průběhu následovala série rohových kopů domácích, ale hosté se ubránili. Ve 41.minutě po dalším z rohů Dvořáka hosté míč odvrátili pouze na šestnáctku, kde si míč našel zcela volný Gregor a s přehledem uklidil míč k pravé tyči – 2: 0.

 

Domácí navýšili skóre zápasu

Ve 2.poločase domácí již kontrolovali hru a vytvářeli si zajímavé příležitosti. V 55.minutě padla nejhezčí branka utkání, Novotný přesným pasem uvolnil na levé straně Nyshkura, ten vystřelil. Brankář Jaša jeho střelu neudržel a důrazný navrátilec Černý zvýšil na 3 : 0. V 59.minutě vystřídal Černého Vojta Peňáz a svou rychlostí a náběhy dělal obraně hostí velké problémy. V 72.minutě ho Jaša vychytal, ale v 89.minutě jej hlavou poslal do brejku Borovský a to již byla koncovka mazácká.

Domácí tak dosáhli zaslouženého vítězství, které přišlo na domácím hřišti po dlouhých osmnácti měsících. I když bylo ve hře hodně nedorazů, všichni hráči příkladně bojovali, důležité je čisté konto vzadu, když se podařilo ubránit nejlepšího kanonýra soutěže Sklenáře. V mužstvu hostí podal velmi dobrý výkon mladý středopolař Dostál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Na ukončené po podzimu jsme se jednoznačně shodli, že chceme trojku zachránit. Přístup většiny hráčů k zimní přípravě tomu odpovídal a do jarní části jsme šli s čistým svědomím, že jsme pro to něco udělali. Je super, že jsme to prodali v dnešním zápase. Do ideálu to má pořád daleko, ale chuť, zodpovědný přístup a několik pěkných a proměněných šancí tam bylo. A hlavně jsme udrželi vzadu nulu, to je prostě základ. Všichni hráči dnes zaslouží pochvalu, bylo cítit, že mančaft táhne za jeden provaz a ví vo co de(smích) Na druhou stranu je potřeba zůstat při zemi, podobně jsme začali i podzim a pak přišlo 11 průserů za sebou...(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] (87. J. Sedlák [-] ) , T. Gregor [-] (87. P. Sedlák [-] ) , V. Dostál [-] (70. K. Šenkýř [-] ) , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] , L. Bednář [-] , M. Dvořák [-] - O. Nyshkur [-] (70. P. Borovský [-] ) , O. Černý [-] (59. V. Peňáz [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
V. Jaša [-] - J. Sklenář [-] (76. R. Kamarád [-] ) , P. Jaša [-] , R. Morkus [-] (62. P. Stehlík [-] ) , L. Jaša [-] , V. Ambrož [-] , D. Dostál [-] , M. Zalaba [-] , P. Staněk [-] , M. Kučera [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 9. T. Gregor - 72. P. Stehlík .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - UHLÍŘ Lukáš, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jimramov je sice poslední, ale výhrou si uchová šanci na udržení v soutěži.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích