1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí překvapilo v Hamrech


Branky


71. J. Miklík - 65. M. Sysel , 90. M. Tomek
16

Březí překvapilo v Hamrech odkud si odváží tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za příjemného, ale jinak chladného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal.Domácí tým, který byl na druhém místě tabulky byl jasným favoritem. Hosté kteří se nacházejí v sestupovém pásmu chtěli překvapit a z pozice předposledního celku tabulky si  přijeli pro nějaký ten bod. Oba celky si totiž od začátku hlídaly útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážily, tak jak domácí gólman Martin Ptáček tak i hostující brankář Dominik Urbánek žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustily. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely oba týmy za stavu 0:0 do kabin.Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Střídající Tomek rozhodl v poslední minutě

Druhý poločas začal opatrně a vše podstatné se dělo až v průběhu druhé časti poločasu. Nejprve se v 65. minutě trefil kanonýr Sysel a hosté vedli. Poté byl vyloučen v 69. minutě domácí Jan Zeman a zdálo se že hosté budou kontrolovat těsné vítězství a tři body do tabulky. Byl to však domácí Miklík který vyrovnal v 71. minutě. Hektická část zápasu se uklidnila a když vše spělo k remíze prosadil se v 90. minutě střídající Tomek, který byl pět minut na hřišti. Hosté si tak připsali důležité tři body v boji o záchranu v soutěži.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - T. Novotný [-] , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] (88. M. Kolář [-] ) , P. Vašek [-] - V. Klíma [-] , J. Zeman [-] , L. Sýs [-] (56. D. Zeman [-] ) , J. Miklík [-] (85. M. Poul [-] ) - L. Krejčí [-] (46. P. Danko [-] ) , L. Filippi [-] (46. J. Zábranský [-] ) -

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Brychta [-] , P. Šimek [-] , P. Jelínek [-] , J. Gruber [-] - J. Jobánek [-] (85. M. Tomek [-] ) , M. Sysel [-] , J. Chlup [-] , R. Štěpánek [-] (67. R. Šmarda [-] ) , M. Holánek [-] - V. Klíma [-]

ŽK: 30. J. Sláma , 67. J. Zeman - 30. J. Jobánek . ČK: 69. J. Zeman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - DOSTÁL David (N), KŘÍŽ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají o první místo a v domácím prostředí si pohlídají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů