Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B rozhodly ve druhém poločase


Branky


0

V novém ročníku třetí třídy skupiny B se střelecky zaskvěli hráči Nových Syrovic a vysoko zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy daly po dvou brankách

Do zápasu, který se hrál v Nových Syrovicích vlétl lépe soupeř z Heraltic. Běžela teprve třetí minuta a Vojtěch Vrtal vstřelil úvodní gól svého týmu v nové sezóně. Domácí nastoupili s několika hráči A týmu. Hosté se však z vítězství neradovali dlouho. V 8. minutě načal kanonádu Nových Syrovic Petr Zerza. Ovšem první poločas tomu ještě nic nenasvědčoval. Domácí borci sice šli do vedení 2:1, kdy se prosadil domácí záložník Jan Železný. Domácí se dlouho z vítězství neradovali. Ve 31. minutě po průniku z pravé strany byl faulován hostující hráč. Po rozehraném přímém kopu se nejlépe zorientoval Jaromír Hroch a vyrovnal na 2:2. Do konce poločasu se ještě střídalo několik šancí na obou stranách, ale žádný gólový zápis se již nekonal. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Určitě to všichni aktéři zápasu uvítali, aby se mohli občerstvit a nabrat síly do druhého poločasu. 

Závěrečná kanonáda Nových Syrovic

Nevím čím se občerstvili hráči Nových Syrovic, nebo jestli je někdo polil živou vodou, ale najednou bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to domácí. V 54. minutě se Syrovice podruhé v zápase ujaly vedení, kdy Zdeněk Chalupa překonal hostujícího gólmana. Potom se dokázal prosadit kapitán týmu a hráč s reprezentačním jménem Václav Procházka. Jeho branka na 4:2 se zdála být klíčovou a otupěla v tak velkém teple odpor hostujících Heraltic. Po té přišli chvíle útočníka Jiřího Vrby, který dvěma brankami zvýšil na 6:2. Definitivně tak zhatil plány alespoň na jeden bod do tabulky skupiny B. Naopak gólem z 89. minuty, kterou vstřelil Jakub Vlček se hosté dočkali vysoké prohry 7:2. I když po prvním poločase by si na to určitě nikdo nevsadil. 



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, trenér Nových Syrovic B: První poločas byl vcelku vyrovnaný. Později se nám začalo dařit proměňovat šance. Dopomohly nám k tomu posily z A týmu.

Heraltice
Hroch Jaromír, hráč Heraltic: První poločas se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Dvě šance ze tří jsme dokázali využít. Po změně stran jsme zcela odpadli. Soupeř byl lepší.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - R. Janoušek [-] (46. O. Sosnar [-] ) , P. Zerza [-] (62. J. Vrba [-] ) , Z. Chalupa [-] , J. Železný [-] , J. Houserek [-] , J. Lang [-] (68. J. Vlček [-] ) , V. Procházka [-] , D. Janoušek [-] , P. Jenerál [-] (46. D. Punčochář [-] ) , J. Weidenthaler [-] (64. D. Jenerál [-] )

Heraltice
J. Krul [-] - Z. Příhoda [-] , P. Příhoda [-] , M. Caha [-] , M. Kourek [-] - T. Žampa [-] , Š. Koukal [-] , L. Lazárek [-] (76. Z. Veselý [-] ) , J. Hroch [-] - V. Vrtal [-] , Z. Lazárek [-] -

Hráči zápasu: V. Procházka , J. Lang - M. Caha .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - BINDER Jan (N), NEJERÁL Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.