8:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B vysoko porazily oslabené Kojetice


Branky


5. R. Černý , 29. R. Černý , 35. J. Hobza , 37. V. Přibil , 66. J. Hobza (p.) , 72. V. Říha , 87. L. Pecka , 90. J. Uhlíř
0

Po sestupu z Okresního přeboru si nemohlo béčko Šebkovic přát lepší vstup do soutěže. Kojetice, které dostaly celkem osm branek, dohrávaly o tři hráče v poli méně než soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas určil vítěze

Další zápas hraný ve velkém horku měl ukázat s jakými ambicemi vstoupí loňský účastník Okresního přeboru Šebkovice B. Zápas zvládly na jedničku a vysokou výhrou naznačily, že se s nimi bude muset počítat v boji o návrat do okresní elity. Pravda je, že jim k tomu notnou dávkou přispěli hosté z Kojetic. K zápasu přijeli pouze v jedenácti lidech, ale postupem času se jejich sestava ztenčovala až zůstala jen na osmi jménech. První gól byl k vidění již v páté minutě. To se prosadil navrátilec do sestavy Šebkovic Radek Černý. Druhý gól opět vstřelil Radek Černý a stálo to za to. Jeho úspěšně provedený trestný kop z 25 metrů byl ozdobou utkání. Potom se začali prosazovat ostatní hráči z domácího celku. Ve 35. minutě se trefil Jan Hobza a o další dvě minuty na již hrozivých poločasových 4:0 zvyšoval Vladimír Přibil. A aby to nebylo vše musel odstoupit ze hry jeden z Kojetických hráčů. 

Kojetice dohrály zápas v osmi lidech

Do druhého poločasu se nastupovalo za již rozhodnutého stavu. Nikdo z přítomných jistě nepochyboval kde zůstanou všechny tři body. Druhý poločas se odehrával většinu času na hostující polovině, ale šance Šebkovic zůstaly nevyužity. Až v 66. minutě posunul skórem svou druhou brankou v zápase Jan Hobza úspěšně provedeným pokutovým kopem. Šestý zářez si připsal střídající Václav Říha, který byl na hřišti pouze dvě minuty. V závěru utkání padly ještě dvě branky. To již Kojetice hrály jen v osmi hráčích. Nejdříve se trefil v 87. minutě sváteční střelec Luboš Pecka a střelecké představení ukončil kuriózní brankou další náhradník Šebkovic Jirka Uhlíř. Ten zakopl před hostujícím gólmanem, naštěstí v pádu stačil patičkou usměrnit balón do sítě. Zápas tak skončil jasnou výhrou Šebkovic 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Kořínek Vladimír, trenér Šebkovic B: Zápas hraný v tropických podmínkách byl zcela jednoznačnou záležitostí našeho celku. Samozřejmě, že nám k tomu dopomohlo i to, že hosté dohrávali jen v osmi hráčích. Doufám, že svůj výborný vstup do sezóny potvrdíme i v nadcházejícím utkání.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , L. Pecka [-] - O. Netík [-] (70. V. Říha [-] ) , R. Černý [-] (60. M. Rygl [-] ) , A. Kotačka [-] , S. Zikmund [-] - J. Hobza [-] , V. Přibil [-] (72. J. Uhlíř [-] ) -

Kojetice
D. Sochor [-] - M. Barák [-] , T. Svoboda [-] (1. M. Otto [-] ) , M. Krula [-] , J. Ujčík [-] - L. Janik [-] , J. Svoboda [-] , T. Novotný [-] , J. Sedlák [-] - P. Lampíř [-] , M. Šimek [-] -

ŽK: 49. J. Hobza - 39. J. Ujčík . ČK: 88. L. Janik .
Hráči zápasu: R. Černý .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDLÍK Pavel - KUDLÍK Radim, VEJTASA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.