M. Ochrana 81. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Borech rozhodl Miroslav Ochrana


Branky


81. M. Ochrana (p.)
20

Derby v Borech rozhodl Miroslav Ochrana, který proměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Očekávané derby se hrálo díky dešti na kluzkém terénu. Hned v první minutě měly Bory obrovskou šanci, kdy centrovaný míč srazil tělem Milan Špaček na Miroslava Ochranu a ten zakončoval na bránu, ale gólman Křižanova tuto šanci vytěsnil na roh. Poté si hosté vytvořili mírnou převahu, zejména proto, že jim domácí přenechali střed hřiště. Soupeř měl několik šancí, které ale stačila domácí obrana odvrátit. V prvním poločase nepadla žádná branka, za to se rozdalo nespočet žlutých karet.

Utkání rozhodl pokutový kop

V druhé půli domácí vyrovnali hru až do 80. minuty, kdy se štěstěna přiklonila na stranu Borů. Po odpískání penalty za ruku hostí, při bránění míče do brány. Aktérem kopu byl kanonýr Miroslav Ochrana. Střelu neuspěchal a míč jistě poslal do levého dolního rohu. A tak Bory opět porazily Křižanov.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr: Když nedáme gól, nemůžeme vyhrát, bohužel. Šancí jsme měli dost, Pokorný ale domácí podržel. Sice jsme mohli hned v první minutě dostat gól, ale Stupka opět podržel a chytil dva góly. Co říct k průběhu, herně jsme byli lepší, ale bez efektu. Trochu mě zaráží, že na takovém utkání ,,není” nalajnováno a rozhodčím to v podstatě nevadí. Toto jsem zažil naposledy ve čtyřce, ale tam se to dá pochopit. Zvláštní styl pískání zvolil pan Šoukal, kdy jednou byl zákrok faul, pak na zase nebyl. A penalta … Nicméně gratulujeme Borům k výhře a my se musíme soustředit na příští týden.--



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - F. Zikmund [-] , M. Špaček [-] , P. Prokop [-] , J. Novotný [-] , J. Starý [-] , J. Karásek [-] (73. J. Kujal [-] ) , M. Ochrana [-] , T. Požár [-] , H. Ráček [-] (84. J. Dvořák [-] ) , A. Novotný [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] , D. Fendrych [-] , L. Liška [-] , M. Petr [-] (89. A. Fendrych [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Anděl [-] , T. Malec [-] (82. L. Halámek [-] ) , R. Navrátil [-] (85. J. Milota [-] ) , P. Bajer [-]

ŽK: 21. F. Zikmund , 26. T. Požár , 90. J. Dvořák - 28. M. Petr , 35. D. Uhlíř , 42. D. Fendrych , 54. P. Bajer , 88. J. Stupka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - ZACHARA Jiří, DOLEŽAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Patrik Bajer
Tip experta: výhra hostů

Venku hrajeme dobře, navíc si můžeme potvrdit postup. Utkání vyhrajeme o dva góly a z penalty vstřelí svůj první gól Michal Procházka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů