1:2
(0:0)
61. K. Jilg
84. K. Jilg
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví poprvé v sezóně vyhrálo


Branky


72. J. Ludvík - 61. K. Jilg , 84. K. Jilg
19

Křoví poprvé v sezóně vyhrálo, když zvítězilo ve Štěpánově. Hosté navíc celý zápas odehráli v deseti hráčích!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Hlavně domácí Štěpánov potřeboval bodovat, aby se odrazil ze 12. místa a jeho konce tabulky.Za příjemného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídaly útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážily, tak jak hostující gólman Petr Karmazín, tak i domácí brankář Lukáš Fiala žádný střelecký pokus jednoho či druhého celku za svá záda nepustili. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin. Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Karel Jilg rozhodl o výhře Křoví

Druhý poločas začal opatrně a vše podstatné se dělo až v průběhu druhé časti poločasu. Nejprve se v 61. minutě trefil kapitán Křoví Karel Jilg a hosté vedli. Poté si hosté hlídali těsný náskok a zdálo se že hosté budou kontrolovat těsné vítězství a tři body do tabulky. Byl to však domácí Jan Ludvík, který vyrovnal v 72. minutě - 1:1. Hektická desetiminutová část zápasu se uklidnila a když vše spělo k remíze prosadil se v 84. minutě znovu kapitán hostí Karel Jilg - 1:2. Hosté si tak připsali první tři body v sezóně což již jim v boji o záchranu v soutěži nestačí, protože už nemohou skončit jinak než na posledním čtrnáctém sestupovém místě.Příští kolo jede Štěpánov na hřiště Dolní Rožínky. Křoví přivítá v domácím prostředí Bobrovou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Křoví
Karel Jilg: Na zápas jsem přijel s dobrou náladou, před zápasem jsem se dozvěděl že budeme hrát v 10 lidech. Většina týmu byla na hokeji a někteří ještě zničení po pátečních akcích. K zápasu bych řekl že jsme konečně odvedli dobrý výkon a Štěpánov by se měl zastydět jelikož neporazit oslabeného soupeře je ostuda. Musím ale pochválit celý tým za výborný výkon a i trenéra za výbornou sestavu.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Fiala [-] - J. Veselský [-] , J. Ludvík [-] , D. Kintr [-] , L. Šíma [-] (46. M. Mokrý [-] ) , D. Mareš [-] , V. Sedláček [-] , R. Hrubeš [-] (71. T. Kunovský [-] ) , M. Novák [-] , T. Brázda [-] , J. Kintr [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - . Maloň [-] , L. Mencler [-] , K. Jilg [-] , P. Kvasnica [-] - J. Macholán [-] , J. Hanus [-] , J. Dolníček [-] , R. Datinský [-] - P. Bartošek [-] , D. Görner [-]

ŽK: 15. J. Veselský , 59. V. Sedláček , 76. M. Novák , 85. T. Brázda , 90. J. Kintr - 6. P. Kvasnica .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KLIMEŠ Jan - STUPKA Ondřej, ŠPRÁCHAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Patrik Bajer
Tip experta: výhra hostů

Tohle je těžké utkání na tipování, Křoví u nás na jaře nehrálo úplně špatně. Takže si myslím, že si Křoví dojde pro první vítězství v sezóně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza