Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír rozhodl v Křoví na konci zápasu


Branky


17

Vír rozhodl v Křoví na konci zápasu, kdy vstřelil čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vladimír Sedler vstřelil dvě rychlé branky

Za velmi příjemného fotbalového počasí se očekávala atraktivní podívaná. V zápasech Křoví totiž padá hodně branek. Domácí navíc chtěli přerušit nelichotivou sérii proher, hosté z Víru si chtěli vylepšit bodové konto v tabulce, kde se nacházeli na jedenáctém místě.Ty diváci, kteří dorazili na zápas si přišli hned na začátku zápasu na své. O první branku se postaral v 3. minutě Vladimír Sedler - 0:1. Hosté se ale takto rychlou brankou neuspokojili a hned  v 5. minutě se postarali o navýšení náskoku, když podruhé v zápase mířil do černého Vladimír Sedler - 0:2. Takto rychlý brankový sled zápasu předurčoval další střelecké hody. Ale od této chvíle zvlhl střelcům střelecký prach.Samozřejmě se o to zapřičinili i oba gólmani, kteří byli dlouho na svých místech.Domácí ale přeci jen před odchodem do kabin snížili ve 40. minutě Marcelem Kocandou - 1:2. Domácí se sice ještě snažili srovnat do poločasu skóre, ale hosté si nadějné poločasové vedení již nenechali vzít a mohli odcházet do kabin velmi spokojeni.

Vír rozhodl v závěru

Druhý poločas se hrálo dlouho bez vstřelené branky. Hosté si vššak gólovou nadílku schovali na konec zápasu. V 77. minutě načal kanonádu Jaroslav Coural - 1:3. V 83. minutě se trefil také Tomáš Sedler - 1:4. Střeleckou desetiminutovku pak hosté uzavřeli v 86. minutě Davidem Šenkýřem - 1:5 a v 89. minutě Davidem Lahodným - 1:6. Vír si tak připsal důležité tři body a zůstal v tabulce jedenáctý. Příští kolo bude chtít rozmnožit svoje bodové konto proti Dolní Rožínce. Domácí čekají nadále na výhru a s jedním bodem jsou poslední. Tuto statistiku budou chtít napravit na hřišti Štěpánova.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - . Maloň [-] (46. A. Sus [-] ) , M. Kapoun [-] , J. Bartošek [-] , R. Datinský [-] (78. M. Voborný [-] ) - T. Panáček [-] , K. Jilg [-] , J. Hanus [-] , P. Haluza [-] - M. Kocanda [-] - O. Urbánek [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Sedler [-] (84. F. Jílek [-] ) , D. Šenkýř [-] , T. Piskač [-] , V. Skoumal [-] (84. K. Orel [-] ) - J. Tomášek [-] , O. Rychlý [-] , D. Lahodný [-] , T. Sedler [-] - J. Coural [-] - V. Oliva [-] (80. M. Matuška [-] )

ŽK: 30. O. Urbánek .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŠUDOMA Jiří (N), KVASNICA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jan Pohl
Tip experta: výhra hostů

Tady se není o čem bavit jedině že by za Křoví nastoupili legenda Vasil Kováč a exligoví Jirka Datinský jinak dávám výhru hostí rozdílem 5 branek za hosty se prosadí David Šenkýř

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů