Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka si zastřílela


17

Dolní Rožínka si zastřílela a nasázela Křoví 11 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo sedm branek

Za teplého počasí, v nedělním odpoledni, přivítala na svém hřišti Dolní Rožínka borce z Křoví. Do utkání vstupovali domácí, jako favoriti. Hosté se letos trápí celou sezónu a okupují poslední příčku tabulky. Na druhou stranu měli všichni v paměti podzimní utkání v Křoví, kde až v samém závěru rozhodli kluci z Baníku o těsné výhře. Takže do utkání Baník vstupoval s pokorou a vědomím, že nic nepřijde samo. Již od začátku bylo patrné, kdo bude v utkání dominovat. Po výrazném tlaku a několika neproměněných šancí se poprvé v 9. minutě prosadil na zadní tyči nekompromisní ranou nový hroťák Šmerda – 1:0. V 15. minutě vybojoval za velkým vápnem míč Mazánek, po krátké kličce, nádhernou technickou střelou navýšil vedení domácích na 2:0. V 18. minutě se prosadil další sváteční střelec Hille, přízemní peckou k tyči navýšil skóre na 3:0. Dále se začali prosazovat klasičtí střelci. Ve 26. a 32. minutě navýšil skóre na 5:0 velmi dobře hrající Bartoněk. Ve 41. a 44. se konečně prosadil kanonýr Čermák, jenž po několika nevyužitých šancích mohl propadat beznaději, ale nevzdával se a střeleckou smůlu nakonec protrhl. Do poločasu se tedy šlo za rozhodnutého stavu 7:0 pro domácí.

Druhá půle nadále v režii domácích

Ve druhé půli si mohl domácí trenér dovolit luxus a na hřiště postupně nasadil celou střídačku včetně rezervního gólmana Kuchaře. 59. minutě završil svůj hattrick Bartoněk – 8:0. V 69. minutě se prosadil střídající „harmonikář" Pokorný. – 9:0. Hosté se však nevzdávali a k jejich cti je nutné přiznat jejich bojovnost i za rozhodnutého stavu. V 79. minutě po chybách domácí obrany vybojovali penaltu. Z puntíku se trefil Datinský, jenž Kuchařovi nedal šanci. Pověstný 10. gól si nechal pro sebe Čermák, jenž se v 80. minutě prosadil krásnou střelou těsně za velkým vápnem, po nezištné příhře střídajícího Bílka. Celkové skóre uzavřel Pokorný – 11:1. Domácí si výhru jednoznačně zasloužili, když dominovali takřka celé utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Na podzim jsme se v Křoví trápili a byli jsme nakonec rádi, že jsme vyhráli. Jsme tedy rádi za jednoznačné vítězství. Byli jsme jednoznačně lepší. Do příštího zápasu však musíme nastoupit s pokorou, neboť s Bystřicí to bude malinko o něčem jiném. Sice jsme dali 11 gólů, ale spoustu vyložených šancí jsme spálili, že Čermi (smích) V příštím zápase musíme využít každou příležitost. Děkujeme všem divákům za podporu.




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] (77. D. Kuchař [-] ) - R. Sluka [-] , F. Šmerda [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] (54. P. Pokorný [-] ) , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (65. J. Bílek [-] ) , Z. Konček [-] , R. Mazánek [-] (54. M. Šimeček [-] )

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - . Maloň [-] , O. Urbánek [-] , L. Koudelka [-] (77. P. Kvasnica [-] ) - J. Dolníček [-] , P. Haluza [-] (55. M. Žák [-] ) , T. Panáček [-] - M. Voborný [-] - J. Báňa [-] , J. Bartošek [-] (46. P. Bartošek [-] ) , R. Datinský [-]

ŽK: 39. . Maloň .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - BROULÍK David (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jakub Vařejka
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Za mě jasné vítězství domácího Baníku. Věřím, že se po delší době prosadí náš středopolař P. Bartoněk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích