0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přibyslavicích B diváci branku neviděli


Branky


0

Přibyslavice nedokázaly vyzrát na Podhoráckou obranu a muselo se spokojit pouze z bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podhorácko přijelo v oslabené sestavě.

K dalšímu venkovnímu utkání přijelo Podhorácko do Přibyslavic. Hostům se předělávají kabiny a tak se budou muset prvních deset kol rozjíždět za svými soupeři. Přibyslavice přišly smolně o výhru v nastaveném čase a tak zápas neměl vyloženého favorita. Podhorácko přijelo do Přibyslavic pouze se dvanácti hráči, protože v Martínkově byla pouť. Podhorácko nastoupilo v Přibyslavicích s taktikou Prešovského betonu a snažit se překvapit z brejkových situacích. Ovšem do žádných větších je Přibyslavice nepustily. Domácí si nějakou šanci dokázali vytvořit, ale skončily u připraveného brankáře Milana Klímy. 

Diváci se gólu nedočkali

Druhý poločas přinesl podobný scénář jako ten první. Podhorácko pozorně bránilo a domácí Přibyslavice nepouštělo do žádných tutových akcí. Ani směrem do předu hostujícím tým nic světoborného nevymyslel a tak chvílemi musel David Vrbka v bráně Přibyslavic usínat. Do konce utkání se už nic vážného nestalo a tak s dělbou bodů museli být spokojeni především hosté z Podhorácka a to i přesto, že se ve druhém jdoucím zápase po sobě neprosadili. Naproti tomu Přibyslavice B opět braly jeden bod do tabulky skupiny B.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavice B: Utkání jsme začali velice dobře, ale nedokázali jsme proměňovat šance. Minulý týden jsme je proměňovali stoprocentně, dnes bychom nedali branku ani za 180 minut. Takový je občas fotbal.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - V. Carda [-] (83. R. Jež [-] ) , F. Holub [-] (30. J. Pojer [-] ) , M. Molák [-] , R. John [-] - P. Vejmělek [-] (45. J. Rambousek [-] ) , M. Čejka [-] (56. J. Karafiát [-] ) , J. Kovář [-] , P. Masopust [-] (72. R. Kučera [-] ) - J. Packa [-] , L. Lopatář [-]

FK Podhorácko 2015
M. Klíma [-] - V. Trojan [-] , J. Roupec [-] , P. KLíma [-] , P. Větrovský [-] - M. Táborský [-] , M. Hybner [-] , M. Gáborík [-] , M. Zikmund [-] , M. Totek [-] - M. Cakl [-] (65. M. Čeloud [-] )

Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: JÁN Jiří - VEJMĚLEK František (N), TOMEK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.