6:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory ovládly derby po pěti gólech Ochrany


Branky


20. M. Ochrana (p.) , 31. M. Ochrana , 40. M. Vávra , 47. M. Ochrana (p.) , 58. M. Ochrana , 88. M. Ochrana - 53. J. Horký
16

Bory ovládly derby, když opět úřadoval střelec Ochrana, který vstřelil pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly tři branky

První poločas utkání probíhal za zřetelné převahy domácích. Hosté podnikali ojedinělé protiútoky. První šanci na změnu skóre měli domácí v 19. minutě po odpískané ruce hostí byla nařízena penalta, které se zhostil Miroslav Ochrana a bez zaváhání ji proměnil. V následujících minutách tlak domácích ještě zesílil ale bohužel několik šancí promarnili. Až ve 30. minutě se Borům podařilo nezdar prolomit, byl to Milan Špaček který svojí přihrávkou vybídnul Mirouslava Ochranu a ten přidal druhý gól. Poté se hra přesouvá na stranu domácích, při obraně pokutového území domácí stoper A.Novotný zahrál nechtěně ruku za což byl k velké nelibosti domácích fanoušků vyloučen. Domácí se ale nenechali zdeptat po hlavičkových přihrávkách Pepa Starý Miroslav Ochrana skončil míč na kopačce Martina Vávry, který přesně mířenou trefou na levou zadní tyč nespravedlnost ztrestal na 3:0.Hosté se pokusili skóre snížit, ale jejich jasná gólová střela nebyla vzhledem k faulu na domácího brankáře uznána.

Ochrana pětkrát skóroval

Druhá půle začala obdobně. I přes oslabení domácí mužstvo hraje nadále útočnou hru. Ve 46. minutě je v malém vápně faulován domácí kanonýr Miroslav Ochrana.Penaltu znovu proměnil. V 51. minutě se naskytla příležitost hostím. Po chybném odkopu domácích získali míč, který Jindra Horký zužitkoval. Vstřelená branka hostí domácí nakopla k další invazi. V 56. minutě proplul Miroslav Ochrana s míčem přes půl hřiště, před osamělého golmana Štryncla obelstil ho kličkou a míč poslal do brány. V průběhu hry byl po dvou žlutých kartách vyloučen i jívovský Patrik Liška. Poslední tečkou pro hosty byl šestý gól domácích v 87. minutě. Daniel Freilich obešel v poli vyběhlého brankáře Štryncla přihrál na bránu nabíhajícímu Miroslavu Ochranovi, který jak jinak proměnil.Poděkování patří domácímu zastupujícímu brankáři Michalu Netolickému, který předvedl skvělí výkon. Na závěr Miroslav Ochrana vstřelil k dnešnímu dni svůj 50 gól v sezóně 2021-22 a věříme že není poslední.V zápase také padla stá branka pro Bory.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Netolický [-] - A. Novotný [-] , M. Špaček [-] (84. D. Frejlich [-] ) , P. Prokop [-] , J. Novotný [-] , F. Zikmund [-] (60. V. Chalupa [-] ) , L. Němec [-] , T. Požár [-] , M. Vávra [-] (50. J. Kujal [-] ) , M. Ochrana [-] , J. Starý [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Koukola [-] , J. Rosa [-] , J. Horký [-] , R. Havlíček [-] , P. Liška [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , V. Dvořák [-] , M. Mach [-] (84. J. Hejtmánek [-] )

ŽK: 25. F. Uhlíř , 44. V. Dvořák , 47. P. Liška . ČK: 33. A. Novotný - 55. P. Liška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - STUPKA Ondřej, KAŠTAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Tomáš Hille
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas má jasného favorita v podobě Borů. A ty tuto roli jasně potvrdí s neskutečně gólovým Ochranou. Nadělí Jívoví minimálně bůra, Ochrana tuto výhru bude řídit Hattrickem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích