0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice B rozhodla v Křoví ve druhé půli


Branky


44. A. Feifer , 50. J. Holý , 70. M. Pavlíček , 75. A. Feifer , 89. M. Svoboda (p.)
16

Bystřice B rozhodla v Křoví ve druhé půli, kdy vstřelila 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Feifer otevřel skóre zápasu

Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. Když už se blížil konec poločasu a všichni si mysleli, že v prvním poločase žádná branka nepadne, udeřili ve 44. minutě hosté a zásluhou Adama Feifera šli do kabin mnohem veselejší - 0:1. Přesto měl být zápas ještě otevřenou partií a domácí fanoušci pevně věřili v obrat.

Hosté ve druhém poločase potvrdili vítězství čtyřmi góly

Jenže ve druhém poločase domácí nebyli schopni vyrovnat a tak se střelecky prosadili hosté. Nejprve v 50. minutě zvýšil vedení o dvě branky Hollý. Další  jejich branku vstřelil v 70. minutě Martin Pavlíček. Čtvrtou branku si připsal v 75. minutě znovu Adam Feifer, aby v úplném závěru zápasu v 89. minutě proměnil pokutový kop Michal Svoboda - 0:5.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - J. Báňa [-] , J. Bartošek [-] (50. P. Bartošek [-] ) , M. Kapoun [-] , O. Urbánek [-] - R. Datinský [-] , A. Sus [-] , T. Panáček [-] , K. Jilg [-] , P. Haluza [-] - - J. Macholán [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Žila [-] (70. P. Macháček [-] ) , V. Vondruška [-] , A. Feifer [-] , M. Pavlíček [-] , T. Samek [-] , P. Tomášek [-] (70. D. Vařejka [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Horák [-] , J. Holý [-] , M. Šponar [-]

ŽK: 42. P. Haluza .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SKRYJA Stanislav, ŽÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Tomáš Hille
Tip experta: výhra hostů

Bystřice se drží na krásném 3 místě tabulky za to její soupeř Křoví se krčí na opačném konci s 0 body a ani po tomhle zápase tomu nebude jinak. Bystřice potvrdí roli favorita a v Křoví vyhraje rozdílem třídy. Gólově se prosadí Faifer.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů