Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 15:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka doma nezaváhala


Branky


20

Dolní Rožínka doma nezaváhala a porazila Osovou Bítýšku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce padlo pět branek

Na hřišti domácího Baníku, proběhlo před tradičním pálení čarodějnic, zajímavé utkání s hostujícími hráči z Osové. Do utkání lépe vstoupili domácí a to když i s přispěním velké dávky štěstí, skóroval hned ve 3. minutě Čermák. Hosty však vstřelená branka nakopla a postupně přebírali iniciativu. Po několika slibných šancích, které buď vychytal domácí gólman Horák, nebo hostující střelci netrefovali brankovou konstrukci, se však hosté branky dočkali. V těsné situaci, však domácím pomohl zvednutý praporek – offside, gól neplatil. Ve 23. minutě se baníkovští vymanili z tlaku, Hille nezištně předložil míč před prázdnou branku Urbanovi, jenž se nemýlil – 2:0. Hosté zaslouženě korigovali skóre ve 29. minutě, když se prosadil Klusák. A když hosté ve 44. minutě srovnali, nutno podotknout že zcela zaslouženě, skóre Vařílek, s domácími hráči to nevypadalo dobře. V nastaveném čase však domácí zahrávali rohový kop, po němž se prosadil hlavou Šmerda a vrátil tak vedení domácím.

Domácí brankou pečetili výhru

Do druhé půle vstoupili domácí jistě aktivněji, než se prezentovali v první půli. V 59. minutě se prosadil Hille. Hosté ze zdravotních důvodů museli vystřídat několik svých klíčových hráčů, včele s Pohlem a Vařílkem. Toto oslabení se projevilo i do výkonu hostů, kteří se na další zdramatizování utkání již nezmohli.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Musím sportovně uznat, že v první půlce jsme si vést asi nezasloužili. Dali jsme ze „dvou šancí tři góly". Naopak hosté měli několik tutovek, které buď špatně vyřešili, nebo zachytal náš gólman. Ve druhém poločase jsme si už výsledek celkem zkušeně pohlídali, dost nám pomohlo vystřídání nejlepších hostujících hráčů.




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] , M. Urban [-] (78. M. Šimeček [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [-] (63. R. Mazánek [-] ) , P. Bartoněk [-] (84. J. Bílek [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , T. Hille [-] , Z. Konček [-] (46. J. Vařejka [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Antoš [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (73. L. Sláma [-] ) , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] (56. J. Šmerda [-] ) , O. Zeman [-] (46. P. Rosendorf [-] ) , O. Říha [-] , A. Karásek [-] , T. Malý [-] , J. Pohl [-] (62. M. Dupal [-] )

ŽK: 51. P. Rosendorf , 68. O. Říha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŽILKA Jan, MINYU Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Daniel Uhlíř
Tip experta: výhra domácích

Rožínka zatím v sezóně výsledkově zaostává, vzhledem k předváděné hře. Tenhle zápas se ale domácím vydaří a dvěma góly rozhodne Čermák.

Tip: výhra hostů