1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jívoví se hrálo nerozhodně


Branky


22

V Jívoví se hrálo nerozhodně a Doubravník si tak odvezl bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Domácí potřebovali z předposledního místa tabulky bodovat nejlépe vyhrát. Doubravnik si zase výhrou chtěl upevnit klidný střed tabulky. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začaly přicházet také šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. Když už se blížil konec poločasu a všichni si mysleli, že v prvním dějství žádná branka nepadne, udeřili ve 42. minutě hosté a zásluhou Jana Konečného šli do kabin mnohem veselejší - 0:1. Přesto měl být zápas ještě otevřenou partií a domácí fanoušci pevně věřili v obrat.

Horký v závěru vyrovnal

Santus se ve druhém poločase dral za vyrovnáním, ale jeho šance zůstávaly dlouho nevyužity. 40 domácích fanoušků si tak mohlo poprvé v zápase zakřičet gól až v 88. minutě, kdy vyrovnal na konečných 1:1 kanonýr domácích Jindřich Horký. Zbytek zápasu si již oba celky pohlídaly a připsaly si do tabulky po jednom bodu. Domácí jsou tak nadále na chvostu tabulky třináctí. Doubravník drží střed tabulky a je osmí. Příští kolo se představí Santus v Bystřici a Doubravník v domácím prostředí přivítá druhé Bory. 



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Rosa [-] , P. Housa [-] (59. J. Koukola [-] ) , J. Horký [-] , J. Hejtmánek [-] (74. F. Uhlíř [-] ) , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , V. Dvořák [-] , M. Mach [-]

FK Doubravník
M. Sommer [-] - O. Müller [-] (46. M. Jedlička [-] ) , P. Havlát [-] (74. D. Juračka [-] ) , M. Škvařil [-] , O. Gibfried [-] (85. L. Jaroš [-] ) , S. Škvařil [-] , J. Konečný [-] , S. Balák [-] , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , T. Csizmár [-] (60. M. Šikula [-] )

ŽK: 54. P. Housa , 65. J. Koukola , 71. J. Horký , 84. M. Mach - 26. O. Gibfried , 57. S. Škvařil , 88. L. Jaroš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - TŮMA Milan (N), VOJTA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Hájek
Tip experta: remíza

Tohle utkání je pro mě celkem oříšek. Myslím si, že i kdybych si hodil mincí, tak se mi v tomto případě postaví na hranu. Vidím to na remízu s tím, že se zcela určitě ranou z dálky prosadí ostrostřelec Jindra Horký!

Tip: výhra hostů

Tip: remíza