4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov jasně přehrál Vír


Branky


22

Křižanov jasně přehrál Vír a zůstal v tabulce na prvním místě tabulky se šestibodovým náskokem na Bory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Za poměrně hezkého počasí jsme se utkali s nevyzpytatelným soupeřem z Víru. Hned ve 2.minutě měl možnost ke skórování domácí Navrátil, ale z malého vápna minul branku. V 11.minutě po pěkné kombinační akci vletěl do vápna domácí kanonýr Škorpík, který nehamounil a předložil míč před prázdnou branku Fendrychovi 1:0. Domácí se uklidnili a chtěli hrát kombinačně. V 17.minutě vletěl na půlící čáře, velice nešetrně, oběma podrážkama napřed do Lišky hostující Tomáš Sedler a vyfasoval žlutou kartu - kdyby se mohl rozhodčí podívat zpomaleně, tak okamžitá červená karta (viz. foto Liškovy nohy po zákroku). Během prvního poločasu se domácím obnažila jejich klasika a zahodili několik tutovek a proto byl poločas 1:0. V 45.minutě přišla pohroma pro hosty a druhý nevybíravý skluz Tomáše Sedlera, který naprosto zbytečně dojel domácího golmana Stupku a dostal druhou žlutou a nastaveném času první půle šel pod sprchy.

Křižanov přidal další tři branky

Druhý poločas byl ve znamení domácí snahy o navýšení a hostujícího úporného bránění, kteří hráli v oslabení. V 58.minutě přišel na řadu rohový kop, ke kterému se postavil domácí David Fendrych a na zadní tyči našel naprosto osamoceného kapitána Dana Uhlíře, který nikým neatakovaný na zadní tyči poklidil do sítě 2:0. V 62.minutě přišel na řadu další roh, který opět rozehrál David Fendrych. Tentokrát však na přední tyč, kde pustil za sebe Martin Petr a opět nehlídaný Dan Uhlíř uklidnil domácí 3:0. Poté domácí kapitán odmítl několikrát hattrick, 3 góly, ale hosté byli bezzubý a pouze odkopávali balóny na půlku, kde je sbírali bezchybně Halámek, Malec, Anděl a Milota. V 86.minutě se zapsal mezi střelce jeden z nejlepších hráčů utkání Lukáš Halámek, který po rohu napálil odražený míč z vápna levačkou přímo do šibenice 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Chtěli jsme navázat výborný výkon v Rožínce, což se nám úplně nepovedlo. Soupeř byl zpočátku velice nepříjemný, kdy hrál především Tomáš Sedler. Který ovšem svůj tým zbytečně oslabil v nastavení první půle. Podle mého názoru měl být venku okamžitě za první faul, kdy našemu Liškovi málem přepůlil nohu. Naše klasické neproměňování šancí by nás ve složitějších utkáních mohlo mrzet, ale věřím, že na tom zapracujeme a koncovku zlepšíme.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (70. A. Fendrych [-] ) , D. Fendrych [-] , M. Petr [-] (70. M. Procházka [-] ) , L. Liška [-] , T. Malec [-] , L. Halámek [-] , L. Anděl [-] , R. Navrátil [-] (55. J. Milota [-] ) , L. Kopáček [-] (55. P. Bajer [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , V. Skoumal [-] , D. Šenkýř [-] , V. Sedler [-] - J. Tomášek [-] , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] - J. Coural [-] , F. Kintr [-] (74. M. Matuška [-] ) - R. Bukáček [-] (69. O. Rychlý [-] )

ŽK: 35. M. Škorpík , 53. L. Halámek - 17. T. Sedler , 19. D. Šenkýř , 27. V. Sedler , 53. J. Tomášek . ČK: 45. T. Sedler .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Stehlík Michal - GREGAR Daniel, HLADÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Hájek
Tip experta: výhra domácích

Křižanov v této sezóně funguje jako dobře namazaný stroj, střílí hodně branek a na druhou stranu jich moc nedostává. Něco mi říká, že ani v tomto zápase tomu nebude jinak - zde jasná jednička. Prosadí se minimálně jeden z dvojice Škorpík - Liška.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích