Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice B si přivezla tři body z Radostína


Branky


21

Bystřice B si přivezla tři body z Radostína po dobrém výkonu v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Za spíše podzimního než jarního počasí se očekávala od dvou celků spíše z horní poloviny tabulky atraktivní podívaná. Bystřická rezerva hájila třetí místo, domácí Radostín chtěl udržet střed tabulky. Ty diváci, kteří dorazili na zápas o trochu později, přišli o dvě branky v rychlém sledu. O první se postaral v 19.minutě domácí Marian Šimek - 1:0. Hosté se ale z takto rychlé branky nesesypali a hned v 21. minutě se postaral o vyrovnání Adam Feifer - 1:1. Takto rychlý sled branek zápasu předurčoval další střelecké hody. Ale právě od této doby jakoby střelcům zvlhl střelecký prach a s góly se zastavila stavidla. Samozřejmě se o to zapřičinili oba gólmani domácí  Dupal a hostující Mrňous. Domácí se sice snažili do konce poločasu o vedoucí gól, ale do poločasu se skóre již neměnilo.

Rejzek rozhodl dvěma góly

Druhý poločas začal lépe pro favorizované hosty. Ti v 56. minutě vstřelili vedoucí gól jejimž autorem byl Jan Rejzek, aby v 64. minutě Martin Pavlíček zvýšil již na dvougólový rozdíl - 1:3. Hosté se po těchto brankách uklidnili a kontrolovali utkání. Domácí se snažili o zdramatizování zápasu, což se jim povedlo v 72. minutě po brance Radka Fňukala - 2:3. Další minuty se domácí snažili vyrovnat, ale neúspěšně. V 84. minutě ale nakonec rozhodl o osudu zápasu svojí druhou brankou v zápase Jan Rejzek - 2:4.Hostující Bystřice tak zůstala v tabulce na třetím místě. Domácí Radostín zůstal po domácí prohře na desátém místě v tabulce. Příští kolo přivítá rezerva Bystřice v domácím prostředí Santus. Radostín zajíždí na hřiště posledního Křoví. 



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , M. Šimek [-] , J. Novotný [-] , R. Fňukal [-] , L. Kozel [-] , L. Oulehla [-] , M. Gregar [-] (51. P. Dvořák [-] ) , O. Bradáč [-] , D. Hrbek [-] , D. Toman [-] (63. P. Inwald [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - J. Rejzek [-] , A. Feifer [-] , M. Pavlíček [-] (83. P. Tomášek [-] ) , T. Samek [-] , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] , M. Hofmann [-] , V. Vondruška [-] (46. J. Buček [-] ) , R. Horák [-]

ŽK: 70. R. Fňukal - 72. A. Feifer .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - BUDÍN Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Hájek
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Bystřice mají letošní sezónu našlápnuto k velmi dobrému konečnému umístění v tabulce. Věřím tomu, že budou chtít napravit zaváhání z předchozího kola a v tomto zápase vyhrají! Volím dvojku s tím, že se prosadí útočník hostí David Čech!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza