Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ptáček zajistil hattrickem výhru Nové Vsi B


Branky


22

Ptáček zajistil hattrickem výhru Nové Vsi B nad Štěpánovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Nová Ves se utkala v 19. kole okresního přeboru se Štěpánovem. Favorit zápasu byl jasný domácí chtěli doma zvítězit a potvrdit roli favorita. Snahu o skórování ze začátku utkání využil v 27. minutě Petr Bureš a poslal domácí do vedení. Hosté se snažili rychle vyrovnat, což se jim povedlo až brankou do šatny ve 44. minutě, kdy vyrovnal Ludvík. Další snahu obou mužstev vyřešili brankáři Dobiáš a Fiala a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Ptáček dokončil hattrick

Druhý poločas si vzal do své režie Jiří Ptáček a svým hattrickem rozhodl o osudu zápasu. Nejprve poslal v 61. minutě domácí do vedení - 2:1. Aby v samém závěru v 80. a 85. minutě definitivně rozhodl o výhře svého celku o tři branky. Nová Ves se posunula v tabulce na páté místo. Hosté z Radostína jsou desátí. Příští kolo jede Nová Ves do Bobrové a Štěpánov přivítá na svém hřišti vedoucí celek tabulky Křižanov. 



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
P. Dobiáš [-] - J. Krejčí [-] , R. Jinek [-] (63. T. Lysák [-] ) , T. Nečas [-] , T. Nejedlý [-] (46. V. Novotný [-] ) , S. Růžička [-] , F. Chalupa [-] , S. Kubík [-] , J. Ptáček [-] , P. Bureš [-] , F. Šandera [-] (54. V. Zahradník [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Fiala [-] - J. Veselský [-] , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , L. Šíma [-] , I. Jílek [-] , D. Mareš [-] , R. Hrubeš [-] , E. Skula [-] , J. Kintr [-] , R. Boček [-]

ŽK: 44. P. Bureš - 60. D. Mareš , 80. V. Kutnyk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - MRÁZEK Adam (N), BOJANOVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Hájek
Tip experta: výhra domácích

Nová Ves má dobru fanouškovskou základnu, tudíž je v domácích zápasech velmi silná. Štepánov se zatím tak nějak hledá, takže zde musím volit jedničku. Pokud do zápasu nastoupí Fanda Nečas, tak určitě minimálně jednou síť svojí levačkou rozvlní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích