4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B s přehledem vyhrály


Branky


0

Do Čáslavic přijely Kouty, které v minulém kole potrápily favorizovaný Horní Újezd. Tentokrát však odešly s vysokou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslavice B vyhrály poločas v poklidném tempu

V souboji dvou rezervních týmů se předpokládal vyrovnaný duel. Kouty hrály v prvním kole rovnocennou partii s největším adeptem na postup Horním Újezdem. Čáslavice nezvládly druhý poločas v zápase s Radoticemi. Po dobře rozehrané první polovině zcela odpadly a zaslouženě prohrály. Samotný zápas začal vyrovnaným průběhem. Soupeř z Koutů se ukazoval být kvalitní dopředu. Domácí tým však svojí kombinační hrou přehrával béčko Koutů a v 17. minutě dal Petr Bednář po přečíslení obrany vedoucí branku svého týmu. Ve 35. minutě se dočkali dalšího navýšení skóre. Postaral se o to Vojtěch Lampíř. Ovšem celé mužstvo Čáslavic působilo kompaktním dojmem. Čáslavice v pohodě dotáhly poločasový výsledek na 2:0.

Kolektivní výkon Čáslavic, slavil výhru

Do druhého poločasu vlétly Čáslavice na svého soupeře a zahazovaly jednu šanci za druhou. Pravda je, že brankář Koutů Luděk Stýblo svůj tým několikrát podržel. V 71. minutě přišel rozhodující moment zápasu. To se dostal balónu hráč Čáslavic Marcel Šimek a jeho branka definitivně uklidnila borce z Čáslavic. Celý tým Čáslavic hrál na jedničku a v 81. minutě byl odměněn další brankou. To se dostal po přetažení hry přes celou šířku hřiště míč na Jana Vechetu, který se kličkou uvolnil a ocitl se sám před brankářem Koutů Luďkem Stýblem. Vyběhnutého gólmana dokázal Vecheta přehodit a uzavřel konečný výsledek na 4:0. Čáslavice tak odčinily prohru z minulého kola a připsaly si první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér Čáslavic B: Tentokrát byl náš výkon perfektní. Celý tým zaslouží absolutorium. Tak bych si představoval přístup našeho týmu v dalších zápasech. A to jsme několik šancí nedokázali proměnit. Hostům zachytal dobře brankář Stýblo. Velká spokojenost.




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - A. Roupec [-] , P. Růžička [-] , P. Klika [-] , J. Kacetl [-] - M. Šimek [-] (74. M. Obůrka [-] ) , V. Lampíř [-] (57. J. Vecheta [-] ) , L. Rubák [-] (61. M. Busta [-] ) , M. Klika [-] - J. Kopl [-] (82. P. Vyhnálek [-] ) , P. Bednář [-] (88. J. Hanzal [-] )

SK Kouty B
L. Stýblo [-] - Z. Nováček [-] , M. Chaloupka [-] (76. M. Machát [-] ) , M. Smejkal [-] (82. J. Chaloupka [-] ) - L. Neuwirth [-] , Z. Doležal [-] , T. Štveráček [-] - A. Dočekal [-] , J. Nováček [-] - T. Riedl [-] , Z. Zacha [-]

ŽK: 88. P. Klika - 78. L. Neuwirth .
Hráči zápasu: P. Klika , A. Roupec - L. Stýblo .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: OŠMERA František - VECHETA Roman (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.