Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka rozhodla v Jívoví v první půli


Branky


23

Dolní Rožínka rozhodla v Jívoví v první půli, kdy vstřelila čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se trefili čtyřikrát

V neděli na hřišti FC Santus Jívoví, domácí hostili hráče z Dolní Rožínky. Utkání začalo oboustranně opatrně a oba týmy si vypracovali několik náznaků šancí. Až v 15. minutě Čermák překonal domácí obranu a předložil míč před branku, jenž zkušeně poslal do sítě Bartoněk. O deset minut později se prosadil nezvyklý střelec Večeřa, po krásné průnikové přihrávce, kličkou překonal brankáře a nekompromisně zakončil – 0:2. V 36. minutě se po rohovém kopu prosadil Sluka. Poločas zakončil hezkou individuální akcí Čermák – 0:4. Poločasový výsledek naznačoval jednoznačný zbytek utkání v režii hostů. Opak však byl pravdou a domácí utkání ještě zdramatizovali.

Vyloučení zdramatizovalo druhou půli

V 52. minutě se po samostatném úniku a kličkou před golmanem prosadil domácí Koukola. Když o tři minuty přidal druhou branku dorážkou z blízkosti Dvořák, po dobře zahrané standartní situaci, utkání dostalo opět zápletku. Domácí, jakoby polili svěcenou vodou a hosty zatlačili. Utkání mohli ještě více zdramatizovat, ale z rohového kopu hlavičkoval hráč domácích těsně nad. V 60. minutě se za hosty poprvé prosadil střídající Bílek, branka však nebyla uznána, kvůli sporné offsidové situaci v níž se ocitl přihrávající Čermák. Hostující kapitán Vondruška nevhodným výrazem tituloval domácího pomezního, za což byl možná i trochu přísně přímo vyloučen. Domácí se proti 10 hnali za další korekcí skóre, což se jim ale nepovedlo. A tak o konečné podobě skóre rozhodlo duo Čermák – Bílek. Nejprve Bílek přihrál Čermákovi k jeho druhé brance. Za minutu si své role oba hráči vyměnili a prosadil se Bílek.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Vyhráli jsme v Jívoví, čehož si velice ceníme. Kdybychom tam prohráli, soupeř by se na nás dotáhl už na 4 body a jestli budou sestupovat dva týmy, tak bychom byli pěkně namočení v boji o záchranu. Je blbý, že když vedeme 0:4, necháme si z utkání udělat ještě drama. Říkáme si o půlce v kabině, že je důležitý prvních deset minut nedostat gól, no a mi si pro jistotu necháme dát 2. Pak se nechá nesmyslně vyloučit kapitán za keci a ze zápasu je drama. Naštěstí se už borci z Jívoví neprosadili a na konci i za mého přispění jsme zápas rozhodli. Příští týden hostíme Bory, musíme se ještě zlepšit, abychom mohli přemýšlet na tři body.



Sestavy


FC Santus Jívoví
J. Jakubec [-] - J. Láznička [-] , J. Horký [-] (36. M. Štryncl [-] ) , P. Housa [-] , V. Dvořák [-] , Z. Holubář [-] , R. Havlíček [-] , J. Koukola [-] , M. Koukola [-] , J. Rosa [-] , M. Mach [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - P. Pokorný [-] (59. J. Bílek [-] ) , R. Sluka [-] , F. Šmerda [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , V. Kopecký [-] (81. M. Šimeček [-] )

ŽK: 56. F. Šmerda , 75. P. Bartoněk . ČK: 60. P. Vondruška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - MINYU Ivan, DŘÍMAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Hršel
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že bratři Koukolové s útočníkem Jindřichem Horkým dotáhnou zápas k výhře.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů