Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B odvezla z Lipníka všechny body


0

Trochu překvapivě si odvezly Přibyslavice výhru z Lipníka a přerušily sérii nerozhodných výsledků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matoušek vyrovnal v poslední minutě prvního poločasu

Přibyslavice B přijely do Lipníka určitě s přáním získat další bod do tabulky. Přibyslavice překvapily svého hostitele aktivní hrou. Odměnou jim bylo vedení ve 26. minutě, kdy se poprvé prosadil Luboš Lopatář. Lipník se snažil vyrovnat, ale ztroskotával na hostujícím brankáři Pavlu Kadlecovi. Přece jenom se domácím podařilo vyrovnat a to ve 45. minutě. Gólovou střelou poslal aktéry zápasu do kabin za nerozhodného stavu.

Přibyslavice B v závěru strhly vítězství na svojí stranu

Kdo si myslel, že tato branka uklidní a nabudí domácí Lipník, mýlil se. Přibyslavice nadále zlobily a zaměstnávaly často obranu Lipníka. V 73. minutě se však obránci Lipníku nedohodli, čehož využil Luboš Lopatář ke vstřelení vedoucí branky Přibyslavic. Tento moment dokonale srazil domácí Lipník, který inkasoval v 80. minutě třetí branku z kopačky Petra Vejmělka. Na jeho střelu byl Lukáš Jelínek krátký. A tak Přibyslavice udělala loupež za bílého dne a uloupila všechny tři body z Lipníku. Možná překvapivě, ale zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavic B: Náš výkon byl pro mne velmi příjemným překvapením. Porazili jsme velikého favorita na jeho hřišti. Musím před klukama smeknout.



Sestavy


Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , A. Matoušek [-] - O. Svoboda [-] (14. S. Roubec [-] ) , A. Kisela [-] , P. Pokorný [-] - F. Wortner [-] , R. Šťáva [-] - M. Bambula [-] , T. Kratochvíl [-] (85. D. Mašeja [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
P. Kadlec [-] - P. Vejmělek [-] (90. F. Holub [-] ) , J. Rambousek [-] (84. J. Škarvada [-] ) , R. John [-] , J. Karafiát [-] - J. Kovář [-] , M. Molák [-] (58. R. Kučera [-] ) , P. Masopust [-] , J. Packa [-] - P. Vaněk [-] (76. M. Vafek [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 61. F. Wortner - 61. J. Kovář .
Místo: Lipník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKÁLA Martin - MITÁŠ Milan, KUBA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.