Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B se loučily s Tomášem Rozsypalem výhrou


Branky


0

Divokou přestřelkou z druhého poločasu skončila rozlučka s Tomášem Rozsypalem, který končí svoji bohatou fotbalovou kariéru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kojetice přišly v první půli o brankáře Kupku

Zápas se nesl v duchu rozlučky s dlouholetým hráčem Přibyslavic Tomáše Rozsypalem, který končí svoji fotbalovou kariéru díky vleklým potížím s koleny. Domácí také vstupovali do zápasu aktivněji, ale brankáře Kupku nepřekonali. Ve 26. minutě musel Kojetický brankář odstoupit a byl nahrazen hráčem z pole Pavlem Lampířem. Ten kapituloval za necelých deset minut. Postaral se o to Pavel Vaněk.

Druhý poločas byl plný zvratů

Poklidný první poločas vystřídal střelecký koncert obou týmů. Vše načal v 50. minutě hostující Leoš Hnízdil. Za dvě minuty však vrátil vedení na svoji stranu Jan Kovář. Kojetice se však nevzdaly a v 60. minutě znovu vyrovnal Leoš Hnízdil. V 65. minutě se tento čtyřiačtyřicetiletý hráč Kojetic dočkal hattricku. Tento moment domácí nabudil a začala jejich střelecká dvacetiminutovka. V 72. minutě vyrovnal Luboš Lopatář, aby opět František Holub v 74. minutě zvrátil stav utkání ve prospěch Přibyslavic. V 80. minutě šly již do dvougólového vedení zásluhou Petra Masopusta. Kojetice to definitivně zlomilo a jejich nakonec vysokou porážku pečetil v 89. minutě Jiří Pojer. Potom hřiště opustil za velkého potlesku diváků i hráčů loučící se Tomáš Rozsypal, který přispěl ve svém posledním utkání třemi gólovými nahrávkami. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavice B: Jsem rád, že jsme zvítězili, ale s defenzivní hrou nejsem spokojený. Tři hrubky v obraně znamenali tři góly v domácí síti. Karel Svoboda chytal velice dobře, ale obránci ho nechávali na holičkách. Doufám, že v Radoticích předvedeme lepší výkon.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - R. John [-] , F. Holub [-] , J. Rambousek [-] (70. J. Pojer [-] ) , M. Molák [-] - R. Kučera [-] (87. J. Škarvada [-] ) , P. Masopust [-] , T. Rozsypal [-] (89. M. Vafek [-] ) , J. Kovář [-] - L. Lopatář [-] , P. Vaněk [-] -

Kojetice
Z. Kupka [-] (26. P. Lampíř [-] ) - D. Vrbka [-] , M. Šimek [-] , M. Vaníček [-] , J. Svoboda [-] , M. Martenek [-] , D. Sochor [-] , J. Ujčík [-] , T. Svoboda [-] , L. Hnízdil [-] , D. Šmehlík [-] (80. J. Tůma [-] )

ŽK: 83. J. Tůma .
Hráči zápasu: T. Rozsypal .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - SVOBODA Vladimír (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.