0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko konečně skórovalo


Branky


0

Martin Totek se stal historicky prvním střelcem nově vzniklého týmu FK Podhorácko 2015. Jeho branka dopomohla hostům i k prvnímu vítězství v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

285 minut čekalo Podhorácko na gól

V Heralticích nastoupilo Podhorácko s jasným cílem, konečně vstřelit první gól. Historický zápis do análů měl na starosti Martin Totek, který konečně protrhl střeleckou smůlu svého týmu. Akce se odehrála v 15. minutě, kdy Lojda prodloužil hlavičkou míč na penaltu, kde právě stál osamocený Totek 0:1. Hosté měli nadále více míč na kopačkách, ale jejich kombinaci brzdil nekvalitní trávník. Přesto nemuselo Podhorácko čekat na svůj další gól dlouho. Ve 37. minutě dostal Stanislav Lojda nahrávku od Martina Totka, na kterého zívala prázdná branka a bylo by hřích ji netrefit. 

Podhorácko slaví tři body

Po změně stran se čekalo, jak domácí tým odpoví na dva zásahy Podhorácka. Bohužel se fanoušci Heraltic žádného gólu ani větší akce nedočkali. Naopak v 71. minutě se chopil míče Jaroslav Veselský. Z levé strany vběhl sám do vápna a podél Jaroslava Krola zavěsil pod břevno třetího banána. Zápas tím byl rozhodnut a nepředpokládalo se, že by do té doby bezzubý domácí tým zápas zdramatizoval. Podhorácko tak dokázalo získat první vítězství nového ročníku. Brankář Milan Klíma drží neprůstřelnost již tři zápasy. 



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Veselý Zdeněk, trenér Heraltic: Vítězství bylo pro hosty zcela zasloužené. Náš tým v zápase nepředvedl nic.

FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč Podhorácka: Konečně jsme přijeli v téměř kompletní sestavě. Na to jaký byl terén jsme soupeře přehrávali. Naše vítězství mohlo být vyšší.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - J. Koukal [-] , P. Příhoda [-] , M. Caha [-] , M. Kourek [-] - J. Hroch [-] (37. M. Pospíšil [-] ) , Š. Koukal [-] , L. Lazárek [-] (46. Z. Příhoda [-] ) , Z. Lazárek [-] - V. Vrtal [-] , J. Boudný [-] -

FK Podhorácko 2015
M. Klíma [-] - P. Větrovský [-] , D. Hybner [-] , V. Trojan [-] - P. Bulička [-] , M. Gáborík [-] , M. Zikmund [-] (37. J. Veselský [-] ) - S. Lojda [-] , M. Totek [-] - J. Roupec [-] , O. Šulc [-]

ŽK: 34. J. Koukal - 7. M. Zikmund , 26. D. Hybner , 34. V. Trojan , 68. J. Roupec .
Hráči zápasu: P. Příhoda .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: NEUMANN Jaroslav - LAZÁREK Vít (N), URBÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.