Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Koutů B rozhodl gól v samém závěru


Branky


0

Další nečekaná bodová ztráta Lipníku byla k vidění v Koutech B. Domácí útočník Aleš Dočekal rozhodl tři minuty před koncem svou druhou brankou o výhře svého týmu, který se tak bodově dotáhl na svého protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo k vidění šest branek

Oba týmy potřebovaly nutně vyhrát a proto vstoupily do zápasu velmi aktivně. První se zapsal do střelecké listiny kanonýr Lipníku Rudolf Šťáva. Za minutu bylo však vyrovnáno. V 9. minutě se o to postaral Luboš Neuwirth 1:1. Velice svižný brankový úvod podpořil ve 12. minutě František Wortner, který proměnil pokutový kop. Potom střelci na chvíli vychladli. To však trvalo pouhých deset minut. Ve 23. minutě opět vyrovnali domácí zásluhou Radomíra Cahy. Ve 28. minutě šli domácí poprvé do vedení. Lukáše Jelínka prostřelil hráč zápasu Aleš Dočekal. Jakoby domácí tým chtěl již brzy bránit jednobrankový náskok, zapomněl ve 44. minutě na Rudolfa Šťávu, který vyrovnal na divokých poločasových 3:3.

Hrdinou dne se stal Aleš Dočekal

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a občas nebylo na co koukat. Střelecké hody z prvního poločasu byly ty tam. Ani domácí brankář Ondřej Veselý i na druhé straně Lukáš Jelínek nemuseli čelit tolika střeleckým pokusům jak tomu bylo v poločase prvém. Když už se zdálo, že se body spravedlivě rozdělí, udeřil v 87. minutě domácí Aleš Dočekal a za radosti spoluhráčů a nejvěrnějších fanoušků mohl slavit zisk důležitých třech bodů. Lipník tak přišel již po několikáté zbytečně o body a čelo tabulky se mu povážlivě vzdaluje.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neuman František, trenér Koutů B: V prvním poločase jsme byli aktivnější, což přineslo mnoho branek na obou stranách. Druhý poločas už byl vyrovnanější a o naší výhře jsme rozhodli v samém závěru.




Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - Z. Nováček [-] , Z. Zacha [-] , P. Dočekal [-] (77. R. Veselý [-] ) , L. Neuwirth [-] - T. Štveráček [-] , R. Nováček [-] (51. M. Semrád [-] ) , D. Hrubý [-] , R. Caha [-] - J. Nováček [-] (46. J. Hrůza [-] ) , A. Dočekal [-] -

Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - V. Svoboda [-] (82. T. Kratochvíl [-] ) , T. Pokorný [-] - A. Kisela [-] , P. Pokorný [-] - F. Wortner [-] , R. Šťáva [-] - M. Skoumal [-] (85. A. Matoušek [-] ) , L. Macháček [-] (77. S. Roubec [-] ) , M. Bambula [-] , R. Fišer [-]

ŽK: 18. Z. Zacha , 21. D. Hrubý - 16. F. Wortner .
Hráči zápasu: L. Neuwirth , A. Dočekal .
Místo: Chlum. Počet diváků: 82. Rozhodčí: TORMOVÁ Vlasta - KOUKAL František (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.