Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 13:30

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná si v divokém duelu poradila s mistrem, hattrickem se blýskl Roman Valíček


Branky


16

Fotbalisté Kamenné zvítězili ve šlágru 26. kola nad první Včelnou 6:2 a naplno jí oplatili podzimní porážku. První poločas byl ještě vcelku vyrovaný, ve druhé půli už domácí jasně dominovali a svého tabulkového souseda porazili velkým rozdílem. Už jistý šampion III. třídy prohrál po osmi zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná
Radim Petr (hráč): Život amatérského fotbalisty není lehký. Doma si přítelkyně stěžují, že jste první, na fotbale si stěžují, že jste druzí a na hřišti jste často právem za blbce. V tomto zápase bylo ovšem o prvním a druhém už rozhodnuto. Tým nadšenců do farmacie, také známý jako Sokol Kamenná...kde se Tramal, Veral, Aulin, Bernard a další léky na fyzickou a duševní bolest staly v podstatě součástí týmu... šel ale samozřejmě do zápasu s odhodláním vyhrát. Chtěli jsme alespoň částečně odčinit totálně pokažený zápas z podzimu. První půli jsme se dostali do vedení a dařilo se nám zastavovat akce soupeře už v zárodku a ačkoli slunce rychlo vysávalo ze zápasu tempo, tak myslím, že se nehrál špatný fotbal. Byly k vidění i dvě penalty, po jedné na každé straně, které byly obě naprosto jasné. Zvláště pak zákrok na našeho útočníka Vlastu "Antiho" Baštu, byl podle mě okoukaný od Liu Kanga z legendární série Mortal Kombat. Z tribuny někdo zařval "finish him" a hráč Včelné se mu ještě...podle mě....po stisknutí dolů, doleva, doprava, křížku a trojúhelníku, snažil vyrvat páteř. K tomu ale naštěstí nedošlo, situace se nakonec uklidnila, penalta proměnila, poté jsme přidali ještě gól a poločas se dohrál za stavu 3:1. Druhá půle už se hrála v tempu odpovídajícímu počasí. Lidem se opalovaly zátylky, roztékaly zmrzliny, hořely kočky a my na hřišti bojovali o míče a holé životy. Největší moment přišel, když na hřiště za bouřlivého potlesku vtrhl, jak podzim do Krušnohoří, Koza st., který slavil padesátiny a tímto bych mu ještě jednou rád popřál VŠECHNO NEJLEPŠÍ A HODNĚ ZDRAVÍ. Na hřišti se tak setkal se svým synem, kterého dokonale zastínil. Jeho výkon v obraně a "trestňák", který prosvištěl těsně nad břevnem, zvedaly diváky ze sedadel. Zápas se nakonec dohrál 6:2 a oba týmy si popřály hodně štěstí do další sezóny. Pak už nic nebránilo tomu, abychom rozpoutali klasický dokopnový hell... který někteří zvládli, někteří ne a někteří vůbec. Jménem celého týmu bych rád poděkoval všem fanouškům, kteří nás podporovali a slibuji, že příští sezónu budeme silnější a lepší.




Sestavy


TJ Sokol Kamenná
P. Brousek [-] - R. Valíček [-] , M. Baloun [-] , P. Randa [-] - V. Kořínek [-] , J. Kunágl [-] , V. Bašta [-] , J. Smolen ml. [-] - J. Bašta [-] , M. Hanzal [-] - R. Petr [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - V. Adamovský [-] , O. Severin [-] - K. Novák [-] , V. Šálek [-] , D. Tondl [-] - J. Gruber [-] - P. Chroustovský [-] , L. Krajčír [-] , F. Pauch [-] , P. Kladenský [-]

ŽK: 32. M. Baloun , 54. T. Kačírek , 55. M. Hanzal - 59. M. Teringl , 79. P. Chroustovský .
Hráči zápasu: P. Brousek , V. Bašta , R. Valíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ambrožová Hana - SYROVÁTKA František (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Vlastimil Švík
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou dominantních kádrů bude jistě ozdobou fotbalového víkendu třetích tříd. Chtěl bych být neutrální, ale po zážitku s Ondřejem Polanským ze Včelné (zřejmě místní chlastenec) se klaním k sympatickým klukům z Kamenné. Věřím, že je Vlasta Bašta a Míša Hanzal, jak se říká, udělají. 4:2

Tip: výhra domácích

Fotbal nemá logiku, a proto si myslím, že v tomto duelu nečekaně zvítězí Kamenná.

Tip: remíza

Domácí zklamali v boji o titul a budou se chtít v tomto souboji na mistrovské Včelné zahojit. Včelenští budou již od brzkých hodin slavit titul a postup a do Kamenné vyšlou svůj obávaný B tým, který v pohárovém utkání Kolodějím nadělal nemalé problémy. Fantom Cherkas zakleje branku a Včelná si z horké půdy v Kamenné odveze 1 bod po bezbrankové remíze.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

14. 6. 2022 14:08
Kamenné se poslední kola daří. I když už o nic nejde bude to vyhrocený zápas, který Kamenná jednoznačně ovládne minimálně o 3 branky a padnou 2 červené karty.

Tip: výhra domácích

Pod novým trenerem je Kamenná 100%.
Ke konci sezóny se začalo i trenovat.
Čekám vyrovnane utkani s konečným výsledkem 7:0 pro domáci!

Tip: remíza