0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 13:30

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice vyhrály ve Čtyráku a posunuly se na pátou příčku tabulky


Branky


55. M. Čuhaj , 68. M. Čuhaj , 82. M. Ježek
11

Bitva mezi Dívčicemi a rezervou Čtyř Dvorů otevřel sobotní program 25. kola III. třídy. Úspěšnější v ní byli hosté, kteří díky dvěma gólům Čuhaje a jedné Ježka z druhého poločasu zvítězili 3:0. Díky této výhře se tak zatím dostaly na pátou příčku tabulky. Naopak Čtyrák nevyhrál už druhé utkání v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Do souboje dvou týmů ze středu tabulky nastoupily lépe domácí, kteří měly v úvodu optickou převahu. První vážnější šanci si ale v 10. minutě vytvořili hosté, když Ježek nejprve orazítkoval z hranice pokutového území tyč, následná dorážka Čuhaje spatřila boční síť. V 17. minutě po povedeném domácím rohu se zranil hostující brankář a do branky musel z levého obránce naskočit Marek Maršán. Po zbytek poločasu se pálily šance na obou stranách. Největší šance měl Ježek, Čuhaj nebo Valenta, ale žádná z nich se neujala. Nic výrazného se ve zbytku poločasu neudálo, a tak po úvodním dějství platil bezbrankový stav.

Hosté si odvážejí všechny body

V úvodu druhé půle hledal Valenta spoluhráče Ježka, úmysly dívčického dua přečetl brankář Falta. Následně se do zakončení dral Martin Čuhaj, jehož teč nepustil za svá záda Trča. V 55. minutě byl již útočník po nahrávce z pravé strany neomylný a po zpracování nedal gólmanovi Čtyráku šanci - 0:1. Domácí museli otevřít hru, když v 68. minutě přišel trest. Z pravé strany obešel Martin Čuhaj obránce a přesnou střelou k tyči navýšil vedení svého týmu - 0:2. Před zraky 20 diváků domácí svěřenci zbraně nesložili a pokračovali ve snaze zvrátit výsledek. Velkou šanci Zahreho na poslední chvíli hasil stoper David. Kvůli otevřené hře domácích se Dívčice dostávaly do brejků, paradoxně ale žádnou z těchto šancí neproměnily. V 82. minutě přidal poslední pomyslný hřebík do čtyřdvorské rakve Michal Ježek, který téměř z poloviny hřiště postupoval na Faltu a přesnou ranou k tyči dal hostům dostatečný klid - 0:3. Zbytek zápasu se za úmorného vedra dohrál v poklidu a hostující Dívčice si připsaly již třetí výhru v řadě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Proti Čtyráku nebyla jiná možnost než získat tři body, pokud jsme chtěli teoreticky pomýšlet na čtvrté místo tabulky. Opět jsme měli problémy se sestavou, hodně hráčů je zraněných nebo nemůžou. Měli jsme limitované možnosti, jak složit sestavu, rozhodli jsme se pro tu, která nastoupila, střídačka bohužel zela prázdnotou. První poločas byl vcelku vyrovnaný, přesto jsme měli hodně šancí, ale scházelo nám i trochu štěstí. Druhá půle se odvíjela od rychle inkasované branky. V momentě, kdy jsme vedli, vše vedlo k tomu, že si odvezeme všechny body. Celý tým si zaslouží velkou pochvalu!



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
J. Falta [-] - Z. Svoboda [-] , D. Trča [-] , P. Jirák [-] , M. Pečený [-] , D. Sobolík [-] , M. Ruider [-] , L. Zvánovec [-] , L. Sekyra [-] , T. Písko [-] , P. Karlíček [-]

TJ Mír Dívčice
R. Lukáš [-] - V. David [-] - L. Tvrzický [-] , J. Maňhal [-] , V. Švach [-] , J. Valenta [-] , V. Valenta [-] , S. Rejdal [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-] - M. Čuhaj [-]

Hráči zápasu: V. Valenta , V. David , M. Čuhaj .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - BEZPALEC Václav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Jestli bude hrát Jéža, věřím více hostům. Hosté umí zahrát kvalitní pohlednej fotbal, ale jak jsem řekl …musí hrát jejich sniper, který dokáže přehlavičkovat i žirafu.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů