Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 15:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pětigólová přestřelka pro Lipí, výhru proti Dubu trefil v závěru Cihlář


Branky


11

25. kolo pokračovalo utkáním Lipí s Černým Dubem. Domácí mužstvo, které stále doufalo ve druhé místo se s hosty poměrně natrápilo. První poločas padla jediná branka. Ve druhé půli se vše podstatné událo až v samém závěru. Tři body pro Lipí dvě minuty před koncem řádné hrací doby vystřelil Adam Cihlář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser (hráč): Do Lipí jsme jeli s tím, že nás nečeká nic lehkého, třetí tým tabulky, kterému se na jaře daří a prohrál pouhé tři zápasy. První půle byla z naší strany herně nic moc, nakopávali jsme balony se kterým si zadáci domácích vždy poradili. Mohli jsme jít i dvakrát do vedení, ale Vašek Mrázů trefil z malého vápna pouze tyč a David Schneider po centru minul těsně branku domácích. Lipí ze hry nemělo absolutně nic, pouze nakopávali míče a to jim moc nevycházelo. Nejvíce hrozili ze standardních situací ze které dali první gól zápasu. Druhou půli jsme začali mnohem lépe, hru jsme zklidnili a hráli po zemi, Lipí hrozilo pouze z brejků a po šancích Říhy a Cihláře, které vychytal Ráďa Hauserů si cca do 85’ nevytvořili nic. Posledních 10 minut zápasu muselo být pro fanoušky a hráče určitě velmi záživné. Poté co jsme v 80’ vyrovnali, se Lipí po standardce opět dostalo do vedení. My jsme dokázali v 88’ opět srovnat a sahali jsme po bodu, to by ale Lipí nemělo mít největší sílu ve standardkách po které se opět v 89’ dostalo do vedení 3:2. Derby jak se patří.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Wegenkittl [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , T. Dychtl [-] , D. Vondroušek [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Říha [-] , P. Boháč [-] , L. Kruťko [-]

TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - P. Hošna [-] , M. Liebl [-] , J. Vančura [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , V. Welser ml. [-] , P. Houska [-] , R. Hojda [-] , V. Mráz [-]

ŽK: 33. J. Říha , 74. O. Kaše .
Hráči zápasu: D. Vondroušek , J. Holinka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Lipíčko dále pomýšlí na druhý flek a věřím, že si to doma pohlídají. Podle mě to bude vícebrankový rozdíl.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích