6:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná porazila Chrášťany, Bašta nasázel hattrick


Branky


24. V. Bašta , 35. V. Bašta (p.) , 39. V. Bašta , 48. M. Hanzal , 73. M. Hanzal , 89. P. Randa - 21. F. Vaníček , 45. R. Drozd
11

Fotbalisté Kamenné zvítězili ve 24. kole III. třídy nad Chrášťany 6:2 a dál se drží na druhé příčce tabulky. Hosté sice vedli díky Vaníčkovi, ale domácí tým do konce první půle hattrickem Vlastimila Bašty otočil nepříznivé skóre. Druhá půle byla plně v režii domácího mužstva, když se dvakrát trefil Hanzal. V závěru ještě přidal šestý gól Pavel Randa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná
Radim Petr (hráč): V sobotu jsme přivítali na svém hřišti Chrášťany. Krásné počasí, výčepní zařízení připraveno, nad ohněm tančilo prase své svůdné tango, Jarda Kunágl před příchodem ostatních hbitě vyměnil pivo za vodu a naši nepoučitelní fanoušci očekávali dobrý fotbal. Jediná kaňka na tom všem byla nepřítomnost našeho trenéra, Míry Syrovátky, který nahradil ve funkci mě poté, co jsem byl defenestrován z kabiny a vrátil jsem se dveřmi jako hráč. Hrdě pokračujeme v klubové tradici "seš zraněnej, tak seš trenér". Jelikož jsme ovšem moderní mužstvo a technika nám není cizí, dokonce i kluci z Rychnova už používají kouřové signály, aby svolali kamarády na pivo jen zřídka...použili jsme internet. Díky tomu mohl Sir určit sestavu, vyladit taktiku a udělovat i přímo pokyny na střídačku až z Mladé Boleslavi. Samotný zápas jsme začali aktivně, se zdravým sebevědomím a po jedné naší precizní kombinaci uvnitř vlastního vápna vedli hosté 0:1. Od té doby jsme soupeře tlačili, z čehož rezultoval faul ve vápně na Michala Hanzala, kde ho chrášťanský veterán zrychtoval jak svině pytel šrotu. Vlasta Bašta penaltu bezpečně proměnil a protrhl naší smůlu v zakončení. Do poločasu sám přidal ještě 2 góly, z nichž ten třetí, po chybě gólmana uklidil do brány téměř z půlky hřiště. Sám tento svůj počin označil jako "Patrik Schick z Wishe"... i když podle mě to mělo blíž tak k Patrickovi ze SpongeBoba. Ve druhé půli fyzické síly nahrazovala v hráčích agresivita a z některých na hřišti přímo sálala. Začalo se přiostřovat a fotbalové pasáže střídaly MMA vložky. Škoda, že pana rozhodčího zřejmě bolelo rameno a nechtěl ruku namáhat, jinak by jistě udělil více karet. Po jednom zákroku na Antiho mi zmrzla krev v žilách, jak T-1000 po zásahu tekutým dusíkem. Naštěstí kotník, který měl zlomený a se kterým nemohl hrát půl podzimu vydržel a ačkoli zápas nedohrál, tak bude v pořádku. Další zraněný by nám ještě tak chyběl. Jaro jsme odehráli v totálně lepené sestavě, jak vinou zranění, tak i "zmizení" některých hráčů, kteří jsou pravděpodobně někde s pokladníkem Dívčic. Zápas jsme nakonec dohráli 6:2 a byl čas na to, v čem jsme opravdu dobří. Popsal bych Vám, jak tento "třetí poločas" vypadal, ale mám dlouhodobý problém s pamětí. Za posledních 15 let si nepamatuji žádnou sobotu.... zvláštní....4. a 5 gól jsem přidal po krásných příhrách Josefa bašty a Tomáše Kořínka, kdy jsem šel sám na brankáře. Šestý gól přidal tvrdou ranou pod břevno Pavel Randa a pískal se konec.




Sestavy


TJ Sokol Kamenná
J. Smolen st. [-] - P. Randa [-] - V. Bašta [-] , M. Hanzal [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Janků [-] - V. Krátký [-] , M. Drozd [-] , J. Pešl [-] , J. Vomáčka [-] , V. Mach [-] - M. Boháč [-] , F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] , D. Pokorný [-] - R. Drozd [-]

ŽK: 24. M. Drozd , 63. D. Pokorný , 64. R. Drozd .
Hráči zápasu: J. Smolen st. , V. Bašta .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - SYROVÁTKA František (N), BAHLEDA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kamenná má pořád teoretickou šanci soutěž vyhrát a nemyslím si, že zápas vypustí. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích