Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé zvládlo utkání v Horní Stropnici, domácím se záchrana vzdaluje


11

Hned pět branek bylo k vidění v utkání 24. kola III. třídy, které se uskutečnilo v Horní Stropnci. Domácí fotbalisté podlehli Mladému 1:4 a zaznamenali už devatenáctou porážku v sezoně. Za mládskou rezervu se dvakrát prosadili Hanetšlégr a Vokáč. Za domácí skóroval Haňur. Horní Stropnice má přesto teoretickou šanci na záchranu. Mladé je čtvrté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

První šance zápasu patřily domácím. Ve 3. minutě zkusil na vápně štěstí Němec, ale jeho střela z kroku Pokorného příliš neprověřila. Po chvíli se k odraženému balonu za vápnem dostal Sládek, ale výsledek byl obdobný. Na druhé straně pak po rohu hlavičkoval Szojka. Ujala se až Hanetšléglova přízemní střela z 10. minuty, která po odrazu od tyčky rozvlnila síť - 0:1. Další nebezpečný roh Mladého hasil nadvakrát Josefík. Po necelé čtvrthodině poslal hezhý míč do vápna Kotrč a Jindřich Haňur hlavičkou usměrnil za záda Pokorného - 1:1. V 17. minutě vyslal Dvořák na půlce do samostaného úniku Sládka s Haňurem. Obrovskou šanci domácím sebral skvěle vyběhnuvší Pokorný. Ve 20. minutě jedovatý pas šestnáctkou odkopával akrobaticky Josefík. Poradil si i s Kotzinovou střelou ve 24. minutě. Potom se do vápna proháčkoval Němec a levačkou prověřil Pokorného. Ve 35. minutě z dálky vypálil Josef Vokáč, po pár metrech se balon otřel o Němce jenž nešťastně pro domácí ztečoval střelu do protipohybu Josefíka - 1:2. Chvíli před koncem půle nepotrestal chybu v rozehrávce Schuster díky vábornému zákroku domácího gólmana. 

Hosté si odvážejí všechny body

Z kraje druhé půle se po spolupráci Němce s Kotrčem dostal k zakončení Novák, ale Pokorný byl připravený. Na druhé straně zmařil samostaný únik Vrzala včasným vyběhnutím Josefík. Po hodině hry a Linhartově centru zakončoval težké pozici mimo znovu Vrzal. V 64. minutě donutil k dobrémi zákroku Pokorného ze standardky Kotrč. Po následném závaru nedokázal míč propasírovat Haňur ani následně Dvořák. V 82. minutě a Vokáčově centru do vápna srazil Antoni míč nešťastně na vlastní bránu a Josefík přes veškerou námahu brance nezabránil - 1:3. V samém závěru se pak nedařilo vyvézt balon Trojanovi, tak ho odkopl. Ovšem jen do Martina Hanetšlégla jenž následnou střelou na bližší tyč uzavřel skóre na 1:4.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Josef Vokáč (hráč): Do Stropnice jsme zajížděli s klidným vědomím, že už se toho v tabulce moc dít nebude a tak pan trenér trošku protočil sestavu. Věděli jsme, že domácí tým moc fotbalové krásy nenabídne a spíš se bude uchylovat k nákopům na Haňura, což se také potvrdilo, ale naše obrana jej až na jednu výjimku perfektně pokryla. Dopředu jsme se poté snažili hrát svoji hru po zemi, bez zbytečných nákopů a více se tlačit do zakončení i ze střední vzdálenosti, za což sem byl já odměněn krásným náhoďákem (smích). Skvělý zápas odehrál Martin Hanetšlégr na levé záloze a ve středu zálohy se zápas povedl Honzovi Kotzinovi. Jedinou kaňkou na zápase bylo chování některých domácích "fanoušků" a jejich super výlevů, ovšem o to sladší výhra to byla!



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - T. Kaprál [-] , D. Antoni [-] , K. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , Z. Kastl [-] , M. Němec [-] , V. Trojan [-] , J. Kotrč [-] , J. Haňur [-] , J. Charvát [-]

SK Mladé B
M. Pokorný [-] - T. Brozman [-] , L. Szojka [-] , A. Němec [-] , M. Zemek [-] - Š. Masák [-] , M. Schuster [-] - T. Linhart [-] , D. Vrzal [-] - J. Kudlata [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 19. M. Němec , 47. . Sládek - 71. L. Szojka , 88. J. Vokáč .
Hráči zápasu: M. Hanetšlégr , J. Kotzina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - ŠROM Pavel (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Upřímně jsem rád, že zápasy se Stropnicí a Chrášťany máme za sebou, protože tam se budou v posledních zápasech asi dít věci :-) Každopádně tipuji (možná naivně) výhru Mladého, které je podle mě výrazně silnější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích