2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice porazily v deštivém odpoledni Mokré


Branky


12

Fotbalisté Dívčic si ve 24. kole III. třídy poradili s Mokrým 2:0 a navázali na venkovní vítězství. První gól zápasu v Dubenci vstřelil v 55. minutě Čuhaj. Druhou branku přidal v poslední patnáctiminutovce kapitán Semrád. Dívčice zůstaly v tabulce osmé, ale od pátého Mokrého je dělí pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Úvod utkání patřil Mokrému, které si během prvních minut vypracovalo hned několik slibných šancí. Tu největší asi v osmé minutě. Dvořák hledal přihrávkou za obranu Hrádka, jehož střelu fotbalisté Dívčic na poslední chvíli vytěsnili na rohový kop. Velkou šanci měl po zaváhání stopera v 10. minutě nejlepší střelec hostujcího týmu Houska, brankář ale skvělým zákrokem zmařil slibnou příležitost. Síly na hřišti se poté vyrovnaly a domácí se dostávali více do hry. Ve 22. minutě dal o sobě vědět kapitán Semrád, který si navedl míč na levou nohu a prudkou střelou jen těsně minul tři tyče. A když neuspěl se svou individuální akcí ze 40. minuty ani Valenta, šlo se do kabin za silného deště a bezbrankového stavu.

Domácí berou zaslouženě všechny body

Do druhé půle nastoupila obě mužstva na dost podmáčené hřiště, ale zápas přesto pokračoval. A byly to Dívčice, které byly v úvodu druhého dějství aktivnější. V 50. minutě utekl po lajně Šťastný a načechral centr přímo na nohu Čuhaje, jeho pokus konečky prstů vytáhl Zhukov. Velkou šanci měl Vladimír Valenta poté co se proháčkoval mezi obránci, jeho tvrdá střela letěla jen těsně vedle branky. Po této akci rozhodčí přerušil utkání na patnáct minut kvůli bouřce a silnému dešti. Skóre se poprvé změnilo v 55. minutě po chybné rozehrávce brankáře Zhukova. Jeho přihrávku vystihl Rejdal, který nahrál míč před branku, kde stál připravený Martin Čuhaj - 1:0. Dívčice mohly jít do dvoubrankového vedení, ale tentokrát jim nepřála střelecká štěstěna. V 75. minutě se skóre měnilo podruhé. Martin Čuhaj obdržel míč na středu hřiště. Následně si to namířil mezi dvěma obránci přímo na bránu a na levé straně našel Petra Semráda, který dal domácím větší klid na kopačky - 2:0. V závěru utkání zkoušelo Mokré korigovat výsledek, vyloženou šanci si ale nevytvořilo. Dívčice i přes tuto výhru zůstávají na osmé pozici, Mokré je zatím páté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zvládli jsme utkání s těžkým soupeřem z popředí tabulky, za což jsme rádi. Slušnému prvnímu poločasu chyběl jen první gól. Ten se nám podařilo vstřelit až po přestávce Čuhajem. Nucená pauza nám sice moc neprospěla, ale zvládli jsme pár těžkých situací, kdy nás podržel brankář. Jinak jsme ale měli víc šancí a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Když jsme v závěru přidali druhý gól, tak jsme pak už zápas kontrolovali. Mokrému jsme svoji hru vnutili, a tím pádem jsme měli územní převahu. Celé mužstvo hrálo jako tým, což mě těší nejvíc.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Maňhal [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] - O. Šťastný [-] , P. Semrád [-] , S. Rejdal [-] , V. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , J. Valenta [-] - V. Strnad [-] - M. Čuhaj [-]

TJ Mokré
V. Zhukov [-] - V. Voleman [-] , D. Hrádek [-] , R. Šimon [-] , L. Tancer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , L. Stárek [-] , R. Rottner [-] , L. Vraný [-] , P. Štumbauer [-]

Hráči zápasu: P. Semrád , O. Šťastný , M. Čuhaj .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

4:2

Tip experta: výhra domácích

Pokud udržíme herní formu z předchozích zápasů, tak nepochybuji o tom že tři body zůstanou v Dívčích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích