P. Semrád 70. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice doma nestačily na první Včelnou


Branky


70. P. Semrád (p.) - 35. J. Gruber , 71. O. Severin
6

Fotbalisté Dívčic ve 22. kole III. třídy doma podlehli první Včelné 1:2. O osudu zápasu se rozhodlo až ve druhém poločase. Po první půli hosté vedli díky Gruberovi, ve druhém poločase Semrád proměnil penaltu. Jenže hosté ani ne minutu poté strhli vedení na svou stranu a přesto, že Dívčice měli spoustu šancí, vyrovnávací branku se jim vstřelit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Deváté jarní utkání obou celků začalo aktivitou Včelné. První náznak šance však měli domácí, když se za vápnem dostal k odraženému míči Semrád, nahrál zcela osamocenému Strnadovi, ale jeho pokus skončil těsně vedle branky. V 11. minutě pak poprvé zahrozili také hosté, Gruber si naběhl na centr z pravé strany, ale hlavou usměrnil míč vedle. Celkově však hra v první půli byla hodně nahoru a dolů. Oba týmy měli hodně šancí. Gruber nastřelil z přímého kopu tyč a samostatný nájezd zase neproměnil Strnad. Ve 35. minutě hodili domácí aut, ten uzmul Kladenský a jeho střelu dorazil do branky Jan Gruber - 0:1. Další zajímavé situace přišly až v závěru půle. Dívčický útočník Semrád si pokryl míč proti obránci a nakonec se dostal i ke střele, ta zamířila o chlup vedle pravé tyče. Dvě minuty před poločasem pak individuální průnik od pravé lajny předvedl Gruber, nejlepší střelec Včelné se dostal na osu hřiště, ani on ale netrefil prostor tří tyčí. Poločas tedy skončil těsným vedením hostujícího týmu. 

Včelná si odváží všechny body z Dívčic

Začátek druhého poločasu se povedl Dívčicím, které zatlačily soupeře na obrannou polovinu, ale ke vstřelení branky se domácí nedostali. Nejblíže tomu byl zablokovaný pokus Strnada z levé strany, ale prostor vymezený třemi tyčemi minul. Domácí se dočkali vyrovnávací branky až v 70. minutě, Strnad byl faulován ve vápně a pokutový kop bezpečně proměnil Petr Semrád - 1:1. Remízový stav vydržel pouze minutu. Domácí obrana neuhlídala rohový kop a zcela osamocený Ondřej Severin nedal hlavou brankáři šanci - 1:2. V závěru se domácí snažili s výsledkem něco udělat, jenže jim chyběla patřičná dávka štěstí a přesnosti. Včelná zvládla těžký souboj s Dívčicemi a opět se výrazně přiblížila postupu do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Někdy je fotbal nespravedlivý. Do zápasu jsme dobře vstoupili. I když soupeř šel do vedení, tak jsme pak zaslouženě vyrovnali. Pak nám utkání zkomplikovalo zranění Valenty. Ale i potom jsme byli lepším celkem, měli jsme šance. Mrzí nás hlavně možnosti Strnada. Ale kluci utkání odmakali, hráli na hranici možností, ale bohužel tentokrát bez bodového zisku. Je to první jarní prohra doma, kterou musíme odčinit venku.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
R. Lukáš [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - L. Tvrzický [-] , S. Rejdal [-] , P. Semrád [-] , J. Valenta [-] , O. Šťastný [-] , V. Valenta [-] - V. Strnad [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Křiváček [-] - P. Křiváček [-] , V. Adamovský [-] , T. Jordán [-] , L. Krajčír [-] , O. Severin [-] - M. Jordán [-] , P. Kladenský [-] , V. Šálek [-] , D. Tondl [-] - J. Gruber [-] -

ŽK: 40. V. Adamovský , 59. P. Kladenský .
Hráči zápasu: O. Severin , P. Kladenský .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ZEVL Karel - AMBROŽ Martin (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů